Θα τράβαγε τα μούσια του ο Δαρβίνος με τον Πέτσα!

Το Twitter «σταύρωσε» τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών

Must Read

«Το βασικό ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να δείχνουμε προσαρμογή. Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, δυστυχώς πεθαίνει. Η πορεία όλων μας εξαρτάται από την προσαρμογή μας σε δύσκολες συνθήκες».

Αυτή η δήλωση του Στέλιου Πέτσα στη συζήτηση στον ΑΝΤ1 για την ενεργειακή κρίση και το φυσικό αέριο, με την «προτροπή» να αλλάξουν καυστήρα οι πολίτες και να επιστρέψουν στο πετρέλαιο (!!!) προκάλεσε έναν γενικό χαμό και δικαίως.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτη δήλωση Πέτσα: Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών μετά τον σάλο που ξέσπασε και το κράξιμο που έφαγε για την επαίσχυντη δήλωσή του προσπάθησε να τα μαζέψει λέγοντας ότι αναφερόταν στην… «προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά», φράση που επίσης προκάλεσε διάφορα σχόλια (σ.σ. κατά την δαρβινική θεωρία, κύριο χαρακτηριστικό του ανθρώπου που τον διακρίνει από τα υπόλοιπα είδη και γι’ αυτό πιθανότατα επιβίωσε ανά τους αιώνες, είναι η προσαρμοστικότητα)…

Αναλυτικά η νέα δήλωση Πέτσα:

«Παρά το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να απομονώσει μια φράση μιας συνέντευξης προκειμένου να δημιουργήσει σκόπιμα εντυπώσεις, η συγκεκριμένη ήταν μια ατυχής στιγμή καθώς έδωσε πράγματι τη δυνατότητα διαστρέβλωσης και μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.

Σε κάθε περίπτωση, η αποσπασματική προβολή της φράσης μου διαστρεβλώνει την αλήθεια. Είναι προφανές ότι αναφερόμουν στην προσαρμοστικότητα του ανθρώπου ιστορικά, ενώ στο σήμερα, στην προσαρμοστικότητα όλων μας για να αντιμετωπίσουμε τεράστιες προκλήσεις όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η ενεργειακή κρίση.

Επομένως σε καμία περίπτωση η φράση αυτή δεν αφορούσε τις δαπάνες θέρμανσης για τον φετινό χειμώνα. Για όνομα του Θεού!»

Το Twitter λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από τον χορό των αντιδράσεων κατά του Στέλιου Πέτσα, με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να τον… περιποιούνται καταλλήλως.

https://twitter.com/Stef15436222/status/1569737608565035008

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This