Airbnb το σπίτι του θρυλικού Beatle John Lennon (video)

Must Read

Το σπίτι στο οποίο ζούσε ο Τζον Λένον όταν ήταν παιδί μπήκε στην πλατφόρμα Airbnb και σύντομα θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να το κλείσουν για όσες βραδιές επιθυμούν. Η κατοικία στο Γούλτον του Λίβερπουλ ανήκε στο παρελθόν στον Τζορτζ Σμιθ, σύζυγο της θείας του Λένον, Μίμι. Εκεί έζησε ο τραγουδιστής των Beatles όταν ήταν νήπιο μαζί με τη μητέρα του Τζούλια και, αφότου αυτή πέθανε, το επισκεπτόταν συχνά, για να δει τους συγγενείς του.

Το σπίτι αγοράστηκε το 2016 από τη συνταξιούχο νοσοκόμα Κέλεϊ Κούπφερ έναντι περίπου 350.000 ευρώ. Η νέα ιδιοκτήτριά του, που παραδέχεται ότι δεν είναι μεγάλη θαυμάστρια των Beatles, αποφάσισε να το αξιοποιήσει ενοικιάζοντάς του βραχυπρόθεσμα σε ανθρώπους που πραγματικά έχουν πάθος με το συγκρότημα.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συναντούσα την οικογένεια του Τζον Λένον, αλλά ήθελαν να περάσουν να δουν το σπίτι, αφού είχαν να έρθουν εδώ σχεδόν μισόν αιώνα» δηλώνει η Κούπφερ. Επειτα από εκτεταμένη ανακαίνιση, το σπίτι μεταμορφώθηκε, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των μελών της οικογένειας του τραγουδιστή, και συγκεκριμένα της ετεροθαλούς αδελφής του, Τζούλια Μπάιρντ, αλλά και του ξαδέρφου του, Ντέιβιντ Μπιρτς. Έτσι, το σπίτι έχει διακοσμηθεί με διάφορα αναμνηστικά του τραγουδιστή, που συνοδεύονται από επεξηγηματικές επιγραφές, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες, που παρείχε η οικογένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This