Νο1 στα charts ξανά το θρυλικό Abbey Road των Beatles!

Must Read

Σχεδόν 50 χρόνια από την κυκλοφορία του, το ιστορικό άλμπουμ των Beatles «Abbey Road», που έμελλε να είναι το τελευταίο των θρυλικών Σκαθαριών, ανέβηκε και πάλι στο νούμερο ένα των πωλήσεων στη Βρετανία.

Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να αποτελέσει είδηση, αν δεν ακολουθούσε η δήλωση του ντράμερ των Beatles, του Ρίνγκο Σταρ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η διάσημη παρέα από το Λίβερπουλ ήθελε να συνεχίσει να ηχογραφεί δίσκους και στη δεκαετία του ’70! Μιλώντας στο BBC, ο 79χρονος πλέον Ρίνγκο Σταρ τόνισε ότι όταν ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του «Abbey Road», κανένας δεν είπε ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που ηχογραφούν μαζί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This