Γιατί έχουν γυριστεί τρία διαφορετικά φινάλε για τη νέα ταινία του «007»

Must Read

Οι παραγωγοί της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ γύρισαν τρία διαφορετικά φινάλε, για να είναι σίγουροι ότι δεν θα διαρρεύσει το πραγματικό τέλος.

Ο σκηνοθέτης Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα, που πήρε τη σκυτάλη της ταινίας «No Time to Die» από τον Ντάνι Μπόιλ, φέρεται ότι είναι ο μόνος που γνωρίζει την έκβασή της, ενώ στο σκοτάδι είναι ακόμα και ο πρωταγωνιστής Ντάνιελ Κρεγκ, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας «Mirror».

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” ένα από τα φινάλε θέλει τον Μποντ να παραιτείται από την υπηρεσία του για «μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα», ενώ το 007 περνάει στη Βρετανίδα ηθοποιό Λασάνα Λιντς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This