Δύσκολες στιγμές για τον Κώστα Πρέκα – Έχασε την αγαπημένη του αδελφή

Must Read

Ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Πρέκας περνά δύσκολες στιγμές, καθώς έχασε την πολυαγαπημένη αδερφή του Νίκη, με την οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι και η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας.

Στο πανέμορφο αρχοντικό του ηθοποιού, στην περιοχή της πλατείας Αττικής, τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο. Εκείνη ήταν το στήριγμά του και ο άνθρωπος που τον πρόσεχε, αλλά κι εκείνος τής πρόσφερε τα πάντα. Στην ουσία, τα δύο αδέλφια ζούσαν το ένα για το άλλο. Και τώρα… μοναξιά!

Ενδεικτικό της αγάπης και της αδυναμίας που είχε ο ηθοποιός στην αδελφή του είναι ότι δεν έλειψε ούτε στιγμή από το προσκεφάλι της το μεγάλο χρονικό διάστημα που εκείνη νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο. Σύμφωνα δε με πληροφορίες της «Espresso», εκείνος, βαθιά θρησκευόμενος, ζητούσε από τον Θεό να μην την πάρει από κοντά του, να μην του στερήσει την παρουσία της.

Την ημέρα της κηδείας, που έγινε πριν από λίγες μέρες από το νεκροταφείο του Αγίου Αντωνίου, ο ηθοποιός, συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε το αίμα του, τον πιο δικό του άνθρωπο, αλλά δεν ήταν μόνος. Κοντά του για να πουν το στερνό «αντίο» στη Νίκη του ήταν λίγοι καλοί φίλοι και στενοί συγγενείς, αλλά και η σύντροφός του Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έζησε όλη την περιπέτεια με τη υγεία της αδελφής του, καθώς νυχθημερόν στεκόταν στο πλευρό του σαν βράχος.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στην «Espresso» πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί πόσο του έχει σταθεί η ισχυρή κυρία των δημοσίων σχέσεων, καθώς και την πρόθεσή του να ανέβει μαζί της τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι η γυναίκα που τον κάνει πιο ευτυχισμένο από κάθε άλλη γυναίκα στη ζωή του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This