Η Άννα Ευθυμίου τιμά τις ηρωίδες του ’40

Must Read

Μια γυναίκα θα μιλήσει για τις γυναίκες ηρωίδες του ’40. Ο λόγος για τη βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Άννα Ευθυμίου, η οποία θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή της γυναίκας στον πόλεμο του 1940», που διοργανώνει ο Σύλλογος Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης «Ο Κολοκοτρώνης».

Στο πλαίσιο του τριήμερου εορτασμού για την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ», ο σύλλογος ετοίμασε για την αύριο Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι επετειακή γιορτή για όλες αυτές τις γυναίκες που πολέμησαν με γενναιότητα και αυταπάρνηση.

Εκεί η Άννα, η οποία μόλις πριν από δύο μήνες έγινε μανούλα στο δεύτερο παιδί της, θα ζωντανέψει μπροστά στο κοινό τις ζωές αυτών των εκλεκτών Ελληνίδων. Μάλιστα, μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί, μια και ο σύλλογος έχει και τμήμα χορού. Τα παιδιά του συλλόγου θα συμμετάσχουν και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, εκεί όπου η Άννα Ευθυμίου θα βρεθεί με τον γιο της τον Χρήστο, που είναι έξι ετών, για να δουν την παρέλαση και να έχει έτσι ο κανακάρης της «εικόνες» από το Έπος του ’40.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This