Ολίσθημα για τον Μπεν Άφλεκ: Γιόρτασε με… ποτό τον ένα χρόνο χωρίς αλκοόλ!

Must Read

Το «ολίσθημά» του παραδέχθηκε ο Μπεν Άφλεκ έπειτα από έξοδο στο Χόλιγουντ, κατά την οποία έγινε τύφλα. Ο 47χρονος ηθοποιός, φτάνοντας το επόμενο πρωί στο σπίτι της πρώην συζύγου του, Τζένιφερ Γκάρνερ, κρατούσε μια extra large συσκευασία παγωμένου καφέ, αλλά έδειχνε σε καλή διάθεση, και δήλωσε στους φωτογράφους, που του την είχαν στημένη: «Ε, ξέρετε τι συνέβη, είναι ένα ολίσθημα, αλλά δεν θα το αφήσω να με εκτροχιάσει».

Λίγες ώρες νωρίτερα ο ηθοποιός είχε «συλληφθεί» από τον φακό να περπατάει με δυσκολία και να κρατιέται τελευταία στιγμή από το αυτοκίνητό του, για να μην πέσει, καθώς έφευγε από πάρτι Χάλοουιν, που γινόταν στο Λος Αντζελες. Φορούσε μαύρο κοστούμι και μάσκα σκελετού, και είχε πάρει αγκαλιά μια άγνωστη γυναίκα, με την οποία περίμενε παραπατώντας ένα αυτοκίνητο, για να τους πάρει από το «La Peer Hotel», όπου διοργανώθηκε ο μασκέ χορός της Unicef.

«Είναι δύσκολο να μείνει νηφάλιος κάποιος που δίνει μάχη με τον εθισμό, και ξέρουμε ότι ο Μπεν γνωρίζει πως θα υπάρξουν ολισθήματα κατά καιρούς» δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο ΤΜΖ.

Πάντως, λίγες ώρες πριν το «ολίσθημα», ο Αφλεκ είχε κάνει ανάρτηση, γιορτάζοντας πάνω από έναν χρόνο αποχής από το αλκοόλ.
«Είμαι σε φάση ανάρρωσης πάνω από έναν χρόνο και μέρος αυτής της διαδικασίας είναι να βοηθάω άλλους» έγραψε στην ανάρτηση στην οποία επιβεβαίωσε ότι έχει αρχίσει και πάλι να βγαίνει ραντεβού. Εξάλλου, πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ανανέωσε το προφίλ του σε εφαρμογή γνωριμιών για VIPs.

Ben Affleck picks up his children at school in Los Angeles

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This