Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο με τον Γ. Σπανό: «Του τηλεφωνούσα το πρωί» – «Αντίο μεγάλε μου» – «Τι συμφορά είναι αυτή;»

Must Read

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Γιάννη Σπανού είναι ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο κ. Κατσαρός είπε: «Τον έπαιρνα το μεσημέρι για του πω ότι ξεκινάμε το Σάββατο πρόβες. Δεν μου απαντούσε» είπε ο κ. Κατσαρός.

«Τώρα μόλις με πήραν και μου είπαν τι συνέβη. Ακόμη αυτή τη στιγμή, τώρα που με παίρνετε, τελειώνω τη σειρά των τραγουδιών μας» πρόσθεσε.

Μη μπορώντας να πιστέψει τον αναπάντεχο χαμό του φίλου του κατέληξε: «Μια χαρά ήταν ο Γιάννης. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Σήμερα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Ήθελα να του πω ότι ξεκινάμε πρόβες. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Έχω ακόμη το μολύβι στο χέρι και σημειώνω τα τραγούδια μας».

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Κραουνάκης με το ακόλουθο σχόλιο στο Facebook: «Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ για Όλα».

«Τι συμφορά είναι αυτή;» αντέδρασε ο μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης μόλις έμαθε πως ο Γιάννης Σπανός άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Πέμπτης (31.10.2019).

«Έφυγε ό,τι καλύτερο είχαμε στην Ελλάδα σε ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν γίγαντας της μουσικής και παράλληλα μικρό παιδί. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος ήταν. Τέλειος άνθρωπος» είπε συγκλονισμένος ο βιρτουόζος του μπουζουκιού.

«Δεν ξέρω τι να πω. Έχω παίξει όλη του τη δισκογραφία. Από την εποχή του νέου κύματος μέχρι τις τελευταίους ηχογραφήσεις. Τι να πω…» κατέληξε ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Συγκλονισμένος και ο Δημήτρης Μπάσης έκανε την παρακάτω ανάρτηση για τον Γιάννη Σπανό:

Ο Γιώργος Νταλάρας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του.

«Βαριά θλίψη, κενό. Σαν να μην έφταναν οι απώλειες αυτό τον καιρό. Ξέρω… Δε ζει μαζί μας, θα ζουν για πάντα τα μεγάλα τραγούδια του, η μουσική του. Παρηγοριά. Έφυγε ο Γιάννης Σπανός. Ένας σπουδαίος, ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, που το έργο του θα ζει για πάντα. Μας λείπει όμως κι ο άνθρωπος. Ο υπέροχος, ο χαριτωμένος, ο πάντα γελαστός, ο γενναιόδωρος Γιάννης. Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Ο θάνατος είναι νομοτέλεια, όμως αυτούς που αγάπησες, κακά τα ψέμματα, τους θες κοντά σου, όσο γίνεται πιο πολύ. Στο καλό αγαπημένε μου φίλε. Σ’ ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This