Στα… πατώματα λόγω «Τζόρνταν» η Μαρία Κορινθίου

Must Read

Η Μαρία Κορινθίου κλαίει και χτυπιέται επί σκηνής ως Σίρλεϊ Τζόουνς στη συγκλονιστική παράσταση «Τζόρνταν» στο Alhambra Art Theatre.

Η ηθοποιός για πρώτη φορά στη θεατρική της καριέρα «τσαλακώνει» την εικόνα της σέξι, της όμορφης, της κωμικού, προκειμένου να υπερασπιστεί ερμηνευτικά το σπαραξικάρδιο ρόλο μιας κακοποιημένης μάνας.

Σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη, η πρωταγωνίστρια στέκεται στο σανίδι ως σύγχρονη «Μάρθα Βούρτση» που αμάρτησε για το παιδί της, με πολλή ένταση, κλάμα και απόγνωση, φορώντας ένα απλό μακρύ μαύρο φόρεμα, φλατ παπούτσια με κορδόνια, άβαφη και τα μακριά μαλλιά της αχτένιστα.

Σφιχτή αγκαλιά από Αϊβάζη

Στην πρεμιέρα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κορινθίου κέρδισε τις εντυπώσεις. Το κοινό συγκινημένο τη χειροκρότησε με ένταση, ενώ στο φινάλε της παράστασης ο Γιάννης Αϊβάζης ανέβηκε στη σκηνή και τη φίλησε τρυφερά στο στόμα, χαρίζοντάς της μια σφιχτή αγκαλιά. Με αυτόν τον τρόπο της έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια ως σύζυγος και σκηνοθέτης.

Στις πρώτες θέσεις, μεταξύ των θεατών, βρέθηκε η οικογένειά της, η μητέρα της Σοφία αλλά και η πεθερά της Ισμήνη, σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους. Ακολούθησαν φωτογραφικά ενσταντανέ όλο χαμόγελο και ικανοποίηση, αφού η Μαρία Κορινθίου ένιωσε πως κέρδισε το στοίχημα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This