Ο «απλήρωτος» Bryan Adams τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή και έπαιξε συρτάκι (video)

Must Read

O αειθαλής Bryan Adams που μεγάλωσε τρεις γενιές με τις ερωτικές ροκ μπαλάντες του, εμφανίστηκε μετά από 27 χρόνια ξανά στην Αθήνα. Ποιος δεν έχει χορέψει το «Heaven» με την μεγάλη του αγάπη στο γυμνάσιο και ποιος δεν τα «έσπασε» με το μαγικό «Summer of ’69» στις καλοκαιρινές του διακοπές;

Ο Bryan Adams εμφανίστηκε στην σκηνή του ΟΑΚΑ, καθηλωτικός, γεμάτος ζωντάνια και έδωσε τον παλμό στους 16.000 θεατές που έσπευσαν να τον απολαύσουν ίσως για τελευταία φορά στην χώρα μας.

O 60χρονος ροκ σταρ δήλωσε ότι λατρεύει την Ελλάδα μας που είναι πηγή πολιτισμού ενώ αφιέρωσε μάλιστα και το «Have You Ever Really Loved A Woman?» στις Ελληνίδες, κάνοντας μια παράφραση και τραγουδώντας «Have You Ever Really Loved A Greek Woman?». Το κοινό παραλήρησε όταν ο μεγάλος καλλιτέχνης έπαιξε μαζί με τον κιθαρίστα το συρτάκι από τον «Ζορμπά» ενώ στην αίθουσα του κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ του ΟΑΚΑ πλημμύρισε με χειροκροτήματα και εκδηλώσεις αγάπης.

Ο καλλιτέχνης δεν δίστασε να επικοινωνήσει με το κοινό στην αρένα, ρωτώντας ποιοι θέλουν αφιερώσεις ενώ όταν ήρθε η ώρα να τραγουδήσει την μεγάλη επιτυχία του με την Tina Turner «ξεγέλασε» για λίγο τους φαν κάνοντας τους να πιστέψουν ότι ξαφνικά θα εμφανιστεί στη σκηνή. Αντ’αυτού απάντησε ότι όχι, «δεν βρισκόταν» εκεί αλλά υποσχέθηκε να απογειώσει to «It’s Only Love» με τον κιθαρίστα του. Το είπε και το κανε!

Η «εξαφάνιση της διοργανώτριας» εταιρίας

Ωστόσο η μαγική αυτή συναυλία κινδύνευσε να μην πραγματοποιηθεί, καθώς η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ (με έδρα την Βουλγαρία) μόλις μια εβδομάδα πριν, ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη και «εξαφανίστηκε» από τον χάρτη, έχοντας συγκεντρώσει τα ποσά από τις προπωλήσεις εισιτηρίων. To newsbreak.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της όμως κανένα από τα στοιχεία επικοινωνίας δεν επαληθεύεται.

Η Viva ως σανίδα σωτηρίας, ανέλαβε να φέρει εις πέρας την εκδήλωση και με ανακοίνωση της, διευκρίνισε ότι ανέλαβε τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία διεξήχθη κανονικά.  Την ίδια στιγμή έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα 8 soundtracks ταινιών που αγαπήσαμε όλοι στα 80’s (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This