Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Φέρτη – Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο ηθοποιό

Η κηδεία θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Must Read

Μία σημαντική απώλεια μετρά ο κόσμος της τέχνης, καθώς ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών την Κυριακή (14/04). Σήμερα, Τρίτη (16/04) συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φέρτη. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.




 

Παράλληλα έγραψε πως επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η..

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία του Γιάννη Φέρτη.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το «αντίο» της Finos Film

Η Finos Film δημοσίευσε στο Facebook σήμερα ένα βίντεο «αποχαιρετισμού» στον ηθοποιό γράφοντας:

«Αντίο λέμε σήμερα στον σπουδαίο Γιάννη Φέρτη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Υπηρέτησε με αφοσίωση την υποκριτική τέχνη για πάνω από εξήντα χρόνια και ξεχώρισε για το ήθος και την σεμνότητά του. Η βελούδινη και εκφραστική του φωνή θα μας συντροφεύει πάντα μέσα από τις ταινίες του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Δείτε την ανάρτηση:

Η εξομολόγηση στην Espresso

Ο Γιάννης Φέρτης, σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του, τα Χριστούγεννα του 2015, από το σαλόνι του σπιτιού του στο Χαλάνδρι, μίλησε με αφορμή την παράσταση που ανέβαζε εκείνη την περίοδο τον «Θείο Βάνια» του Τσέχοφ, για τα παιδικά του χρόνια στο οικογενειακό κρεοπωλείο στην Βαρβάκειο, τον έρωτά του στα 16 για το θέατρο, τους γάμους του και την αγάπη του για μιά γυναίκα που τελικά δεν την παντρεύτηκε, την πολιτική, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Τάνια Τσανακλίδου και για ότι έζησε και λάτρεψε.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι από τα χωριά καταγωγής των γονιών μου, το Ζηλευτό στο Λιανοκλάδι, το χωριό της μητέρας μου, και την Δάφνη το χωριό του πατέρα μου στην Φθιώτιδα.

…Έτσι κι ακούσω κλαρίνο, με πιάνουν τα κλάματα. Μου αρέσουν τα ηπειρώτικα και τα θρακιώτικα και χορεύω τσάμικο..

Σηκώνομαι και χορεύω όταν ακούω την Ιτιά..», είχε πει ο σπουδαίος ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην δημοσιογράφο της εφημερίδας Espresso, Βίβιαν Μπενέκου.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This