Η πανηγυρική δικαίωση του Αλέξη Κούγια!

Είχε προβλέψει με βεβαιότητα πως έρχεται το τέλος για εγκληματική οργάνωση

Must Read

Μπορεί να μην συμφωνείς μαζί του στο 99,9% των όσων λέει και πράττει, όμως έρχονται τα γεγονότα της ζωής να μας αποδείξουν ότι τελικά μπορεί να έρθει η στιγμή που θα του βγάλεις το καπέλο. Που θα πεις, βρε αδερφέ: «μπράβο του, έπεσε μέσα και δεν του το ‘χα».

Ο Αλέξης Κούγιας βιώνει εδώ και μερικές ώρες τη μεγαλύτερη ίσως δικαίωσή του. Βασικά, βγάλτε το «ίσως». Γιατί πράγματι αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση του Αλέξη Κούγια, και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς από το να την αναγνωρίσουμε και να τη σημειώσουμε.

Δεν πάει πολύς καιρός. Ο Ολυμπιακός είχε περάσει από την… εχθρική γι’ αυτόν έδρα της Λαμίας κερδίζοντας δύσκολα με… 1-5. Μετά το τέλος του αγώνα ο αντιπρόεδρος και «νούμερο δύο» (κατά δήλωσή του) της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε μία… μοναδική για τον ίδιο στιγμή στάθηκε αγέρωχος μπροστά τις κάμερες και αποκάλυψε ότι «έρχεται το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο». Φάνηκε βέβαιος στην τοποθέτησή του τότε.

Λίγοι τον πίστεψαν… Λίγοι στάθηκαν κοντά του! Λίγες εβδομάδες μετά, πριν καν φύγει ο Απρίλης, πριν καν έρθει το Πάσχα, η Ελλάδα βλέπει όντως το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης να έρχεται! Αμέσως το μυαλό όλων πήγε εκείνο το απόγευμα στη δήλωση του Αλέξη Κούγια στην, ηλιόλουστη, τότε, Λαμία.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε συλλήψεις, η διοίκηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, δείχνει άσχημα μπλεγμένη και ένας άνθρωπος, ένας ποινικολόγος, ένας αντιπρόεδρος, ένας άνθρωπος, ο Αλέξης ο Κούγιας σε μια γωνιά δέχεται την αναγνώριση του ελληνικού λαού, επειδή πρώτος είχε προβλέψει το τέλος – και μάλιστα σύντομο – της εγκληματικής οργάνωσης!

Αναγνωρίζουμε και τιμούμε αυτή την πρόβλεψη, περιμένοντας τη συνέχεια των εξελίξεων σε αυτή την υπόθεση…

Πηγή: aek365

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ποιος το γράφει; Η Κούλα που ο πρόεδρος της δεν μπορεί να βγει έξω από την Αττική λόγω κολλήματος.Το διαβιβαστικο το έγραψε κάποιος αγράμματος χωροφύλακας σαν τον Μίμη στην Ηλέκτρα.

  2. Αν κρίνω από τα σχόλια,οι ερυθρόλευκοι αναγνώστες- σχολιαστές θίχτηκαν ,έπεσαν από τα σύννεφα …Νωπές είναι οι μνήμες από τη δολοφονία του μαφιόζου- οργανωμένου Ρουμπέτη …Βγάλετε τα γυαλιά και δείτε ποιοί πρεσβεύουν το σύλλογό σας και ποιοί τον εκπροσωπούν …Ποινικοί και μαφιόζοι…Αν και θα κλείσουν πολλά στόματα,αυτό είναι βέβαιο,λόγω χρημάτων ,δεν θα μάθουμε όλη την αλήθεια και τους πραγματικούς υπαίτιους πίσω απο την δολοφονία του αστυνομικού…

    • Καθόλου δεν έχουν πέσει απ’ τα σύννεφα. 25 χρόνια εκεί βρίσκονται. Εδώ ακόμα νομίζουν πως τα πρωταθλήματα της εικοσαετίας 1996 – 2016 τα πήραν επειδή έπαιζαν καλύτερο ποδόσφαιρο.

      • Οχι ..Δεν παίζανε καλύτερο ποδόσφαιρο..Γιαυτό σας ρίχνανε μόνο μέχρι 3..
        ..
        Οι βρωμιές στο ποδόσφαιρο που αναφέρεις,δεν αφορούν μόνο τον Ολυμπιακό..

        Προσπάθεια κάνανε τόσα χρόνια με τα παλτά που φωρτωθήκανε από σας,να σας πάρουνε απ το χεράκι,να σηκώσετε και σείς οι υπόλοιποι κανά πρωταθληματάκι,να ξεχαστείτε..Μέχρι κι απ τον αλαφούζο ρε κάθετε και χάνει ο άλλος,για να μην σηκωθεί και φύγει ο ευεργέτης του σαρβάιβορ και ψάχνει ο μπαλντάκος τον ευρωπαικό συνασπισμό του στην έπο..
        Αντε ,μέχρι κι ότι φταίει η παράγκα σας κάναν να πιστέψετε,μπας και ξηλωθεί κανάς Βαμμένος πρόεδρός σας,και δώσει κανά φράγκο στο άθλημα,και ξυπνήσει κι ο άλλος και ξαναρχήσει να σας ρίχνει από 3 ..βαρέθηκε με τα παρακρατικά..
        Αντε..Χρόνια πολλά και για όλα φταίει το γκαζόν..

  3. Καλα βγαλε τα γυαλια που φορας δεν σου κανουν καλο,Το αρης-αεκ που το διπλο το ειχαν 1,60 ενω το σκορ ηταν
    1-0, και πεφτανε τα στοιχηματα δεν σου προκαλει απορια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This