Αρχίζει το «θερμό» καλοκαίρι στο Θέατρο Λυκαβηττού! Πάνω από 50 εκδηλώσεις

Θα φιλοξενηθούν πάνω από 50 εκδηλώσεις, με τη αυλαία να ανοίγει αύριο με τους Mathame, το techno ντουέτο των Ιταλών αδελφών Matteo και Amedeo Giovanelli

Must Read

Περισσότερες από πενήντα εκδηλώσεις θα φιλοξενήσει φέτος το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, όπου θα εμφανιστούν μεγάλα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής και θα παρουσιαστούν κορυφαία θεάματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Το πρόγραμμα, το οποίο επιμελείται η Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, ανοίγει αύριο με τους Mathame, το techno ντουέτο των Ιταλών αδελφών Matteo και Amedeo Giovanelli, που στήνουν ένα θεαματικό AV show, με φιλοξενουμένους τους Lyke και SONA. Θα ακολουθήσει (25/5) ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, ο οποίος θα γιορτάσει τα δέκα χρόνια παρουσίας του στο stand up comedy, και ο Μάιος θα κλείσει (28/5) με τον ροκ τραγουδιστή Κόρεϊ Τέιλορ.

Το πρόγραμμα του Ιουνίου

Τον Ιούνιο θα εμφανιστούν οι Adriatique, κατά κόσμον Adrian Shala και Adrian Schweizer, το επιτυχημένο δίδυμο σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής από την Ελβετία (1/6). Οι φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα Γιάννης Ζουγανέλης, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Δήμητρα Παπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Διονύσης Τσακνής κ.ά. θα δώσουν συναυλία-αφιέρωμα με τίτλο «Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ» (3/6). Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα δώσει (7, 8 & 9/6) συναυλίες μαζί με τους Μάρθα Φριντζήλα, Γιάννη Λίταινα, Αλέξανδρο Κτιστάκη. Ο Μάριος Φραγκούλης και η Γιώτα Νέγκα θα παρουσιάσουν «Της αγάπης παραμύθια», στην πρώτη τους συνάντηση επί σκηνής (10/6). Οι πρωτοπόροι του progressive rock Archive επιστρέφουν έπειτα από 20 χρόνια στον λόγο του Λυκαβηττού (14/6). Ο Εισβολέας θα γιορτάσει τα 25 χρόνια παρουσίας του στη μουσική, με φουλ μπάντα, σε μία επετειακή συναυλία, όπου η ραπ παντρεύεται με το ρεμπέτικο, τα μπλουζ και τις μουσικές της Μεσογείου (19/6). Τραγουδιστές πρωταγωνιστές του ροκ μιούζικαλ «We Will Rock You» θα παρουσιάσουν το Queen Symphonic, μια συναυλία γιορτή (21/6). Στις 25 Ιουνίου αρχίζουν τα συνολικά δεκατρία Rockwave Nights, με πρώτο τον βιρτουόζο βιολονίστα Ara Malikian.

Οι συναυλίες τον Ιούλιο

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα δώσει τη συναυλία «Carousel της Ευανθίας» (5/7). Το υπερθέαμα «The Wall – Pink Floyd’s Rock Opera» έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα (7 & 8/7). Παρουσιάζεται το σόου «The Music of Hans Zimmer VS John Williams» (9 & 10/7). Ο χαρισματικός Asaf Avidan, με την ιδιαίτερη φωνή και την τρομερή θεατρικότητα, έρχεται με την Ichnology Solo Tour του (12/7). Ο Jacob Collier, ο «πολύχρωμος Mozart της Gen Z», ανεβαίνει στη σκηνή του Λυκαβηττού (13/7) και οι Fever Ray αποθεώνουν το γκροτέσκο (14/7). Ακολουθούν ακόμα δύο συναυλίες στο πλαίσιο του Rockwave, οι Πινκ Μαρτίνι (15/7) και η Γαλλίδα ντίβα της σόουλ Imany και το Voodoo Cello (16/7).

Ο Ιούλιος θα συνεχιστεί με τρεις συναυλίες και μία παράσταση μπαλέτου, και το πρώτο μέρος του προγράμματος του Λυκαβηττού ολοκληρώνεται με την πολυαναμενόμενη συναυλία των Rockwave Nights, που θα δώσουν οι Placebo, 21 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην κορυφή του Λυκαβηττού (1/8).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This