«Νικόλας Άσιμος» στο θεατρικό σανίδι ο Λεωνίδας Κακούρης

Must Read

Ως Δούκας Σεβαστός είδε φέτος τις καλλιτεχνικές μετοχές του στο χρηματιστήριο της showbiz να… απογειώνονται! Ωστόσο, ο επόμενος ρόλος που ανέλαβε να ερμηνεύσει ο Λεωνίδας Κακούρης, στο σανίδι τούτη τη φορά, δεν έχει καμία σχέση με τον σκληροτράχηλο και αδίστακτο γαιοκτήμονα του θεσσαλικού κάμπου.

Και αυτό διότι ο αξιόλογος και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός θα δώσει σάρκα και οστά επί σκηνής, στο θέατρο Άλμα, σε ένα αληθινό πρόσωπο: τον τραγουδοποιό της ροκ σκηνής Νικόλα Άσιμο, ο οποίος απαγχονίστηκε στις 17 Μαρτίου του 1988, σε ηλικία 38 ετών.

Η παράσταση με τίτλο «Στο φαλιμέντο του κόσμου» βασίζεται σε κείμενα, μουσικές και τραγούδια του ίδιου του Νικόλα Άσιμου και θα ανέβει στη σκηνή του Άλμα τις Πέμπτες 9 και 16 Ιανουαρίου, με τον Λεωνίδα Κακούρη στον ομώνυμο ρόλο. Στις φωτογραφίες για την προώθηση του εν λόγω καλλιτεχνικού πρότζεκτ, μάλιστα, ο ηθοποιός είναι αγνώριστος, με περούκα και μούσι. Πάντως, όσοι τον έχουν δει να κάνει πρόβες μιλούν για ακόμη μία συγκλονιστική ερμηνεία. Μαζί του στο σανίδι θα βρεθούν οι μουσικοί Παρασκευάς Θεοδωράκης και Δημήτρης Χατζηδημητρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Κακούρης πρωταγωνιστεί παράλληλα (για δεύτερη σεζόν) στο θεατρικό έργο του Μηνά Βιντιάδη «Ο κάτω Παρθενώνας», που ανεβαίνει επίσης στο θέατρο Αλμα.

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Λαζόπουλος πάει Μέγαρο για τα παιδιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This