Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2021

Έκκληση για αίμα από τον Θάνο Μικρούτσικο

Με μια πολύ σημαντική αλλά συνάμα λιτή ανάρτηση στο facebook, ο γνωστός Έλληνας συνθέτης, Θάνος Μικρούτσικος, που νοσηλεύεται από τον Νοέμβριο στο νοσοκομείο, καλεί τον κόσμο να χαρίσει αίμα αντί για δώρα αυτές τις γιορτές, κάνοντας όλους μας να σκεφτούμε τους ανθρώπους που περνάνε τις γιορτές νοσούντες, χωρίς την υγειά τους.

«Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο και οι άνθρωποι στους διπλανούς θαλάμους. Σκεφτόμουνα αντί για δώρο φέτος να δώσετε αίμα. Για τον Θ.Μ. Για κάποιον που το έχει ανάγκη. Αυτές τις γιορτές σκεφτείτε τους άλλους και γίνετε αιμοδότες», έγραψε ο διάσημος συνθέτης, που βρέθηκε στο κρεβάτι του πόνου να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Θάνος Μικρούτσικος είχε μιλήσει μέσα από το προφίλ του στο facebook και πάλι, δημόσια, για την κατάσταση της υγείας του, γράφοντας:

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Μηνύματα έρχονται από πολλούς φίλους που ρωτάνε για την κατάσταση της υγείας μου. Ενάμιση μήνα τώρα βρίσκομαι σ΄ ένα δωμάτιο του νοσοκομείου παλεύοντας μ΄ ένα ανόητο πυρετό που επιμένει. Σας γράφω σήμερα γιατί αισθάνομαι πιο δυνατός κι είμαι σίγουρος ότι θα σας συναντήσω σύντομα. «Το ζήτημα δεν είναι να είσαι αιχμάλωτος. Το να μην παραδίνεσαι αυτό είναι», που λέει και ο αγαπημένος μου Χικμέτ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ