Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Θάνο Μικρούτσικο – Συγκινητικά τα μηνύματα των φίλων του (video)

Must Read

Η πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30 στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών.

Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Δείτε επίσης: Όταν ο Θάνος Μικρούτσικος μίλησε για τη μεγάλη μάχη της ζωής του (video)

Το αντίο των φίλων

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο, και οι στενοί του φίλοι και συνεργάτες έδειχναν να μην πιστεύουν την είδηση.

«Μια στιγμή η ζωή μας, την έκανες αιωνιότητα», το συγκινητικό αντίο του μικρότερου αδερφού του, Ανδρέα Μικρούτσικου.

«Μέσα στον δύσκολο αγώνα για την δημιουργία και διάδοση του ελληνικού τραγουδιού ο Θάνος Μικρούτσικος κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις. Η απώλειά του δεν προκαλεί μονάχα πόνο στους φίλους, τους συνεργάτες και τους θαυμαστές του αλλά κι ένα βαθύ τραύμα στο ελληνικό τραγούδι και γενικότερα στο πολιτιστικό «γίγνεσθαι».

Γιατί ο Θάνος Μικρούτσικος εκτός του ότι υπήρξε ένας ολοκληρωμένος συνθέτης με ταλέντο, με έμπνευση και με πλούσιο, πρωτότυπο και σημαντικό έργο, έφυγε σε μια ηλικία μεγάλης ανθοφορίας, ωριμότητας και εκπληκτικής διάθεσης προσφοράς στον νεοελληνικό πολιτισμό που τόσο πολύ έχει ανάγκη σήμερα ο ελληνικός λαός. Τον αποχαιρετώ με οδύνη και πικρία για την μεγάλη αδικία να τον βρίσκει το τέλος σε μια τέτοια στιγμή. Αθήνα, 28.12.2019
Μίκης Θεοδωράκης», είναι το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου από τη σκηνή που εμφανίστηκε χθες το βράδυ (28/12) δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα, έφυγε από κοντά μας ένας φίλος, άλλη μια κολόνα του πολιτισμού μας. Έφυγε ο Θάνος ο Μικρούτσικος… Πάμε να τραγουδήσουμε μερικά τραγούδια για καλό κατευόδιο».

«Έφυγες Θάνο μου. Πόσο μόνοι φίλε μου. Τόσο μόνοι… Καλή ξεκούραση καλέ μου. Καλή ξεκούραση…» το έντονο μήνυμα του Γιάννη Κότσιρα.

Συγκινητικά και τα μηνύματα δεκάδων φίλων του Μικρούτσικου. Θηβαίος, Ράντου, Νταλάρας, Αρβανιτάκη, Βόσσου είναι μερικοί από όσους έγραψαν λίγα τελευταία λόγια για τον Θάνο Μικρούτσικο.

https://www.instagram.com/p/B6oJbkWBPOg/?utm_source=ig_web_copy_link

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This