Ήταν η χρονιά του Χοακίν Φοίνιξ! «Σάρωσαν» στις Χρυσές Σφαίρες «Joker» και «1917»

Must Read

Η ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Quentin Tarantino και το «1917», το ιστορικό δράμα του Sam Μendes, είναι οι μεγάλοι νικητές της τελετής των Χρυσών Σφαιρών.

Ηττημένος το Netflix, το οποίο είχε συγκεντρώσει συνολικά 34 υποψηφιότητες για πρωτότυπες ταινίες και σειρές του, καθώς μόνο η Laura Dern κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική ταινία για την «Ιστορία γάμου».

Δείτε επίσης: Τομ Χανκς: Ως Έλληνας πολίτης πρέπει να πάω φαντάρος και να πληρώνω φόρους; (video)

Χαμένος και ο Leonardo di Caprio, που έχασε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κωμωδία από τον Taron Egerton, που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Rocketman» υποδυόμενος τον Ελτον Τζον.

Ο Tarantino κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη ταινία στην κατηγορία «Κωμωδία / Μιούζικαλ», αλλά και το βραβείο σεναρίου για το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» και ο Brad Pitt τιμήθηκε με το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ίδια ταινία.

Ο άλλος μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν το «1917» του Sam Mendes, το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας και σκηνοθεσίας, γεγονός που ο ίδιος χαρακτήρισε μεγάλη έκπληξη αφού δεν πίστευε ότι θα κερδίσει στην κατηγορία αυτή, στην οποία αντίπαλός του ήταν ο Martin Scorsese με τον «Ιρλανδό».

Ο Joaquin Phoenix κέρδισε, όπως ήταν αναμενόμενο, το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική ταινία για το «Joker», ενώ η Renée Zellweger κέρδισε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική ταινία για τον ρόλο της ως Τζούντι Γκάρλαντ στη βιογραφική ταινία «Judy».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This