Έφυγε από τη ζωή ο δημιουργός του θρυλικού φορέματος της Μαίρης Χρονοπούλου από το «Μια κυρία στα μπουζούκια»

Must Read

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο Γιάννης Βούρος, γνωστός σχεδιαστής μόδας και δημιουργός του θρυλικού μαύρου φορέματος της Μαίρης Χρονοπούλου από το «Μια κυρία στα μπουζούκια»!

Ο Γιάννης Βούρος έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της μόδας, καθώς, τα χρόνια που ήταν ενεργός, «πρόλαβε» να ντύσει με τις δημιουργίες του όλες τις λαμπερές πρωταγωνίστριες του εγχώριου κινηματογράφου και όχι μόνο. Πίστευε ακράδαντα πως τη γυναίκα πρέπει να την «στολίζεις» για να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που φρόντιζε να κάνει και με το παραπάνω ο ίδιος, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα ρούχα για χάρη τους.

Μαίρη_Χρονοπούλου_Φαίδων_Γεωργίτσης_Μια_Κυρία_Στα_Μπουζούκια
Μαίρη Χρονοπούλου – Φαίδων Γεωργίτσης «Μια Κυρία στα Μπουζούκια»

Η πιο εμβληματική δημιουργία της 70χρονης καριέρας του, είναι το δίχως άλλο, το θρυλικό μαύρο φόρεμα, με το οποίο εμφανίζεται η Μαίρη Χρονοπούλου σε μία από τις χαρακτηριστικότερες σκηνές της ταινίας «Μια κυρία στα μπουζούκια»!

Διαβάστε επίσης: «Έφυγε» από τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βούρος, έραψε, κατόπιν παραγγελίας και το ρούχο που φόρεσε η εθνική μας σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, το 1966 στις Κάννες, στο πλαίσιο της επίσημης πρεμιέρας της ταινίας «Διπλοπενιές», όπου και πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΚΑΝΝΕΣ 1966
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στις Κάννες το 1966

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This