Σε διαφορετικό ρόλο στο σανίδι η Μαρία Κίτσου από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες»

Must Read

Η… άλλη Μαρία Κίτσου! Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» ως Λενιώ Σταμίρη, ωστόσο στη νέα θεατρική δουλειά της εμφανίζεται εντελώς διαφορετική.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός πρόκειται να συμπράξει με τον Δημήτρη Λιγνάδη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, τον Ορέστη Τζιόβα και άλλους γνωστούς ηθοποιούς στο σανίδι της Κεντρικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, σε μια μεγάλη συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο λόγος για το περίφημο «καταραμένο» έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Μακμπέθ», που γράφτηκε στις αρχές του 17ου αιώνα, σε μια περίοδο πολιτικής και ηθικής κρίσης, και αποτυπώνει τη μεγάλη τραγωδία του ανθρώπου να διακρίνει το καλό από το κακό, την επιθυμία από τον φόβο, το φως από το σκοτάδι.

Από τις 7 Φεβρουαρίου, λοιπόν, που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της παράστασης, η Μαρία Κίτσου θα αποχωρίζεται τα βράδια τα φτωχικά ρούχα της Ελένης Σταμίρη και θα φοράει στέμμα, καθώς ο ρόλος που θα ερμηνεύσει δεν είναι άλλος από αυτόν της λαίδης Μακμπέθ. Στο πλευρό της, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Δημήτρης Λιγνάδης θα δώσει σάρκα και οστά στον ομώνυμο ήρωα του Σαίξπηρ. Μάλιστα, οι φωτογραφίες τους από την παράσταση, οι οποίες δόθηκαν μόλις στη δημοσιότητα, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Σύμφωνα με το έργο, ο Μακμπέθ είναι στρατηγός στον στρατό του Σκότου βασιλιά Ντάνκαν. Επιστρέφει νικητής και διψασμένος για εξουσία. Υποκινείται από τη σύζυγό του αλλά και από το πεπρωμένο του. Τρεις μάγισσες του έχουν δώσει το στίγμα της μοίρας του: είναι γραφτό του να γίνει βασιλιάς. Η δίχως όριο φιλοδοξία του τον οδηγεί στα πιο αποτρόπαια εγκλήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This