Το τρυφερό «αντίο» στον Γιάννη Τσεκλένη από τον μοναχογιό του

Must Read

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον εμβληματικό Έλληνα δημιουργό υψηλής μόδας Γιάννη Τσεκλένη. Η εξόδιος ακολουθία, κατά την επιθυμία της οικογένειας του διεθνούς φήμης σχεδιαστή, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 82 χρόνων, θα γίνει σε στενό συγγενικό κύκλο, μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους.

Ο μοναχογιός του Κωνσταντίνος Τσεκλένης απέδωσε τιμές στον λατρευτό του πατέρα μέσω διαδικτύου με έναν τρυφερό συγκινητικό αποχαιρετισμό, έναν ύμνο αγάπης στον «χρυσό ήλιο που δεν θα δύσει ποτέ», όπως σημείωσε, ευχαριστώντας όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν στην τόσο δύσκολη στιγμή.

«Ο μοναδικός Γιάννης Τσεκλένης, ο αγαπημένος όλων μας Γιάννης, ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι για να ανταμώσει με την ελίτ των δημιουργών που θαύμαζε. Έζησε όπως ήθελε και έφυγε όπως επιθυμούσε, όρθιος! Χρόνια γεμάτα, δημιουργικά, με επιτυχίες, χαρές, λύπες, πίκρες αλλά και όμορφες στιγμές. Μια ζωή γεμάτη σχέδια, χρώματα, τόλμη, άποψη, μέτρο και αρμονία, ανάμεσα σε όμορφους ανθρώπους, ταλαντούχους συνεργάτες αλλά και πιστούς φίλους» έγραψε με κεφαλαία γράμματα, όπως συνήθιζε να γράφει ο Γιάννης Τσεκλένης.

Και συνέχισε: «Σχολείο δεν ήταν μόνο η αισθητική του, αλλά και η στάση του για τη ζωή. Carpe diem! Ένας χρυσός ήλιος που για μένα δεν θα δύσει ποτέ! Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μου πατέρα. Εκ μέρους της οικογένειάς μου σας ευχαριστώ θερμά όλους για τη συμπαράσταση στις δύσκολες αυτές ώρες» κατέληξε ο εννοιολογικός καλλιτέχνης και κινηματογραφιστής στoν λογαριασμό του μπαμπά του στο facebook.

Δείτε επίσης: Έρμαιο των ληστών έγινε και το Alhambra, το δεύτερο θέατρο της Βάσιας Παναγοπούλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This