Ο Κώστας Βουτσάς δίνει τη μάχη του! Τι λέει η σύζυγός του – Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του

Must Read

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βούτσα ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν έπειτα από συγκοπή και με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς τις επόμενες 48 ώρες.
Κοντά του βρίσκονται η κόρη του Σάντρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο Βουτσάς έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» της Τατιάνας Στεφανίδου, σύμφωνα με τους γιατρούς η εικόνα που δείχνει ως ασθενής είναι καλή. Ο 88χρονος ηθοποιός δείχνει να ανταποκρίνεται καλά στην διασωλήνωση και οι ζωτικοί δείκτες του είναι σταθεροί.

Δείτε επίσης: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Βουτσά – Παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική

Στο TLIFE η Αλίκη Κατσαβού είπε πως, προς το παρόν, η κατάσταση του αγαπημένου ηθοποιού είναι σταθερή: «Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεώτερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς».

Η κόρη του δημοφιλούς ηθοποιού, Θεοδώρα Βουτσά, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα από το Άμστερνταμ όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανήρτησε instastories από την πορεία του πατέρα της στον κινηματογράφο και όχι μόνο.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

ΒΟΥΤΣΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This