Δευτέρα 2/8/2021

Αναγνώσεις στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Μια νέα προσφορά περιμένει από σήμερα τους επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Καθημερινά από τις 6 το πρωί έως τα μεσάνυχτα οι επισκέπτες του Φάρου μπορούν να διαβάσουν βιβλία από τις βιβλιοθήκες του, με πανοραμική θέα 360 μοιρών σε όλη την Αθήνα, στον Πειραιά και τον Σαρωνικό Κόλπο.

o dekembrios sto kpisn

Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν να δανείζονται τα βιβλία, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να τα διαβάζουν όσο βρίσκονται στον Φάρο. Επίσης, δεν θα υπάρχει δυνατότητα αναζήτησης σε κατάλογο. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται στο δανειστικό τμήμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας και τα βιβλία του Φάρου θα λειτουργούν συμπληρωματικά στην υπηρεσία της ΕΒΕ.

photo Christmas SNFCC by Yiorgis Yerolymbos 1021x580 960x500 1

Στο πλαίσιο συνεργασίας του ΚΠΙΣΝ με μορφωτικά ιδρύματα και οργανισμούς, αγοράστηκαν βιβλία από το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων και το Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα. Έτσι, ο Φάρος φιλοξενεί στα ράφια του δικές τους εκδόσεις, καθώς και βιβλία που δωρίστηκαν από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε επίσης: Αναδρομή σε τραγούδια που «κόπηκαν» από το 1937 έως το 1974, παρουσιάζεται αύριο στο Ολύμπια

5c44a7ad31cda12127dfd90a7dafeb9e XL

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ