«Όσκαρ φιλανθρωπίας» στον Έλτον Τζον για τον αγώνα του κατά του AIDS

Must Read

Πάνω από 6.000.000 δολάρια συγκέντρωσε ο Έλτον Τζον στο ετήσιο πάρτι που διοργανώνει για την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Instagram του ιδρύματος του Ελτον Τζον για το AIDS, συγκεντρώθηκαν συνολικά 6.400.000 δολάρια για την καταπολέμηση της νόσου.

Μετά τη μεγάλη νίκη του το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο Άγγλος  τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας, με το Όσκαρ του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το «(I’m Gonna) Love Me Again» από την ταινία «Rocketman», υποδέχθηκε τους καλεσμένους λέγοντας: «Τι βραδιά! Είναι τόσο ξεχωριστό να γιορτάζουμε το 28ο ετήσιο πάρτι Οσκαρ με τους “Fab Five” και τον Σαμ Φέντερ, και κερδίζουμε ένα ακόμα Οσκαρ!».

Μάλιστα, τόνισε: «Το σημαντικότερο απόψε είναι να αντλήσουμε επειγόντως αναγκαία κεφάλαια και να ενημερώσουμε για την LGBT κοινότητα που κινδυνεύει ή ζει με τον HIV στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This