Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Αθηναίων «πλημμυρίζει» με πολιτισμό κάθε σπίτι, μέσα από τις πλατφόρμες του (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Με ψηφιακές περιηγήσεις μέσα από το site της Τεχνόπολης, δωρεάν παρακολούθηση οπερετών στο site του ΟΠΑΝΔΑ και έχοντας για παρέα αγαπημένους συγγραφείς, μέσω του site Athens Culture Net, ο Δήμος Αθηναίων φέρνει τον πολιτισμό στο σπίτι μας.

Ο Δήμος Αθηναίων φροντίζει ώστε να μένουμε στην πόλη και να #ΜένουμεΣπίτι με ασφάλεια, αλλά και με ποιότητα ζωής, φέρνοντας τον πολιτισμό σε κάθε σπίτι μέσα από πρωτοβουλίες και προγράμματα του Δικτύου Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net, της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

τεχνοπολη

«Στον Δήμο Αθηναίων στηρίζουμε τον πολιτισμό και φροντίζουμε, ώστε κάθε κάτοικος της πόλης να απολαμβάνει, αλλά και να συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις. Έτσι, αυτή τη δύσκολη για όλους μας στιγμή, που εκτιμάμε ακόμα περισσότερο το πόσο ο πολιτισμός και οι τέχνες είναι ένα καταφύγιο, αλλά και ένα μέσο έκφρασης και επικοινωνίας, είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε, ώστε η ζωή μας στο σπίτι να γίνει πιο όμορφη, μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί», δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

  • Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.
  • Δείτε σχετικό βίντεο:

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ