Ο Δήμος Αθηναίων «πλημμυρίζει» με πολιτισμό κάθε σπίτι, μέσα από τις πλατφόρμες του (video)

Must Read

Με ψηφιακές περιηγήσεις μέσα από το site της Τεχνόπολης, δωρεάν παρακολούθηση οπερετών στο site του ΟΠΑΝΔΑ και έχοντας για παρέα αγαπημένους συγγραφείς, μέσω του site Athens Culture Net, ο Δήμος Αθηναίων φέρνει τον πολιτισμό στο σπίτι μας.

Ο Δήμος Αθηναίων φροντίζει ώστε να μένουμε στην πόλη και να #ΜένουμεΣπίτι με ασφάλεια, αλλά και με ποιότητα ζωής, φέρνοντας τον πολιτισμό σε κάθε σπίτι μέσα από πρωτοβουλίες και προγράμματα του Δικτύου Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων Athens Culture Net, της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

τεχνοπολη

«Στον Δήμο Αθηναίων στηρίζουμε τον πολιτισμό και φροντίζουμε, ώστε κάθε κάτοικος της πόλης να απολαμβάνει, αλλά και να συμμετέχει σε πολιτιστικές δράσεις. Έτσι, αυτή τη δύσκολη για όλους μας στιγμή, που εκτιμάμε ακόμα περισσότερο το πόσο ο πολιτισμός και οι τέχνες είναι ένα καταφύγιο, αλλά και ένα μέσο έκφρασης και επικοινωνίας, είμαστε σε θέση να συμβάλλουμε, ώστε η ζωή μας στο σπίτι να γίνει πιο όμορφη, μέχρι να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί», δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

  • Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.
  • Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This