Ανείπωτος πόνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι – Έκανε μεροκάματα για συμπληρώσει το εισόδημά του

Θρήνος για τον Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο που έχασε τη ζωή του όταν κατέρρευσε τμήμα κτιρίου στο Πασαλιμάνι

Must Read

Δεν το χωράει ο νους το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο το πρωί της Τρίτης, όταν καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός που υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ ΝΑ Αττικής, έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας ως οδηγός φορτηγού σε οικοδομικές εργασίες, προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά του.

Οι αμοιβές άλλωστε τον αστυνομικών που καθημερινά ρισκάρουν τη ζωή τους για την προστασία του πολίτη, είναι χαμηλές και έτσι ο 31χρονος όπως και πολλοί άλλοι ένστολοι, είχε αναγκαστεί να κάνει και δεύτερη δουλειά.

Εργατικός και πάντα πρόθυμος, ο Αγαθάγγελος ξεκίνησε σήμερα για το μεροκάματο, όμως δεν επέστρεψε ποτέ στην οικογένεια και τους αγαπημένους του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν στο κτίριο επί της οδού Νεωρίων, το οποίο κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1950, πραγματοποιούνταν εργασίες. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τμήμα του κτιρίου κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, με τα συντρίμμια να καταπλακώνουν τον 31χρονο μέσα στο φορτηγό.




Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 31χρονος την ώρα που αντιλήφθηκε τι επρόκειτο να συμβεί, πήδηξε στο φορτηγό, το οποίο μέσα σε δευτερόλεπτα θάφτηκε κάτω από τα συντρίμμια. Άλλοι πάλι αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας βρισκόταν ήδη μέσα στο όχημα. Μάλιστα για να τον απεγκλωβίσουν, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο έδωσαν μάχη.

Μια γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας περιέγραψε ότι «ο 31χρονος πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και καταπλακώθηκε από τα μπάζα. Έγινε τεράστια προσπάθεια για να τον απεγκλωβίσουν» δήλωσε στο newsit.gr.

Άλλος μάρτυρας ανέφερε: «ξαφνικά είδαμε ένα σύννεφο ακαθόριστο, στην αρχή νομίσαμε ότι είναι πυρκαγιά, ακούσαμε φωνές, είδαμε σκόνη από τα μπάζα, ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι. Ένας άλλος είχε πέσει και είχε σπάσει το πόδι του. Βοήθησαν οι άλλοι εργάτες οι συνάδελφοί του και τον έβγαλαν στον δρόμο. Ο νεκρός ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε. Έγιναν λάθος χειρισμοί, χτύπησαν λάθος σημείο και έπεσε το κτίριο».

Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος έχει αναλάβει το ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, το οποίο μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε 7 προσαγωγές, ανάμεσά τους ο εργολάβος και εργάτες. Παράλληλα αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κτιρίου.

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This