Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: «Η κυβέρνηση δημιουργεί στους δήμους σειρά εμποδίων με την ασάφεια των αρμοδιοτήτων»

Ο πετυχημένος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης διεκδικεί ξανά τη δημαρχία

Συντάκτης: Newsroom

«Ακόμα πιο ψηλά»: αυτός είναι ο στόχος και το σύνθημα του δημοτικού συνδυασμού του δημάρχου των περίφημων 3Β, Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, που διεκδικεί ξανά τη δημαρχία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

  • Απο τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο πετυχημένος, σύμφωνα με τους δημότες του, δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος κατάφερε να σηκώσει από τον καναπέ τους, όπως χαρακτηριστικά λέει, μιλώντας σήμερα στην «Espresso», 158 «φανταχτερά ονόματα» συμπολιτών του, κι όλοι μαζί θα αγωνιστούν για την ολοκλήρωση όλων των έργων του προγράμματός τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος πιστεύει ότι «η κυβέρνηση δημιουργεί στους δήμους σειρά εμποδίων με την ασάφεια των αρμοδιοτήτων», ενώ συχνά οι δήμοι γίνονται «ο σάκος του μποξ» και συνήθως φταίνε για όλα!

Μιλώντας για κυβερνητικούς ανασχηματισμούς, με αφορμή τη συζήτηση που άνοιξε η πρόσφατη θεομηνία στη Θεσσαλία, πιστεύει «ότι η αλλαγή προσώπων δεν πρόκειται να λύσει κάτι» και ως αεροπόρος, που είναι, υποστηρίζει: «Στην αεροπορία έπειτα από κάθε ατύχημα, γίνεται εκτενής έρευνα για τα αίτια που το προκάλεσαν, όχι για την απόδοση ευθυνών, αλλά για τη σωστή αντιμετώπιση».

Τα «μεταφράζει», όπως καταλαβαίνετε, όλα με αεροπορικούς όρους και σκέψη, και παραδέχεται ανοιχτά ότι του λείπουν οι πτήσεις και τα αεροπλάνα! Ομως σήμερα είναι δήμαρχος και αυτό είναι ο έρωτας του, μαζί φυσικά με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του, το απόλυτο στήριγμα για εκείνον. Η μεγάλη του κόρη μάλιστα, η Αθηνά Κωνσταντέλλου, φαίνεται να βαδίζει στα χνάρια του, καθώς κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Ανατολική Αττική. Με λίγα λόγια, το βράδυ των εκλογών μπαμπάς και κόρη θα «καρδιοχτυπούν»!

Κι αν αναρωτηθείτε σε ποιον λέει ο δήμαρχος τα παράπονά του, αφού οι πολίτες τα λένε σε εκείνον, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος απαντά: «Ο δήμαρχος λέει τα παράπονά του στον δήμαρχο»!

Υποψήφιος ξανά. Γιατί;

Τα τελευταία εννιά χρόνια, με τη συνδρομή των συνεργατών μου και των εργαζομένων του δήμου έχουμε καταφέρει πολλά, έχουμε κατορθώσει η πόλη μας να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε τομείς όπως οι περιβαλλοντικές εφαρμογές, η σύγχρονη διαχείριση απορριμμάτων, η αποτελεσματική πολιτική προστασία και πολλά ακόμα. Την ερχόμενη θητεία, αφού μας εμπιστευτούν εκ νέου οι συμπολίτες μας, έχουμε προγραμματίσει να ολοκληρώσουμε μεγάλα έργα πνοής και να ολοκληρώσουμε το μεγάλο έργο που είναι σήμερα σε εξέλιξη στην πόλη.

Εχετε «φανταχτερά ονόματα» στο ψηφοδέλτιο και ποια;

Στο ψηφοδέλτιο που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής συμμετέχουν φέτος 158 άτομα, ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός. Εχουμε, λοιπόν, στην ομάδα μας 158 φανταχτερά ονόματα, 158 συμπολίτες μας, που αποφάσισαν να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να ενταχθούν με ανιδιοτέλεια στην κοινή μας προσπάθεια, να δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, που μας αξίζει. Το γεγονός πως κάποιοι συνυποψήφιοί μας είναι περισσότερο γνωστοί λόγω του επαγγέλματος που επέλεξαν δεν τους καθιστά περισσότερο ή λιγότερο φανταχτερούς, είναι και αυτοί «στρατιώτες» στον κοινό μας αγώνα.

Ποιο είναι το προεκλογικό σας πρόγραμμα; Το σύνθημά σας;

Το σύνθημα μας για τις εκλογές του Οκτωβρίου είναι «Ακόμα πιο ψηλά» και το πρόγραμμά μας είναι να το κάνουμε πράξη. Να πάει η πόλη μας ακόμα πιο ψηλά σε θέματα υποδομών, ακόμα πιο ψηλά στην ασφάλεια, στο περιβάλλον, να πετύχουμε τους στόχους μας για την επίτευξη της ανθρακικής ουδετερότητας, αλλά και των μηδενικών αποβλήτων και πολλά ακόμα, που θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τις ερχόμενες ημέρες. Εχουμε δείξει πως διαθέτουμε το όραμα, τις γνώσεις και την ομάδα συνεργατών για κάνουμε πράξη όσα υποσχόμαστε στους συμπολίτες μας και ακόμα περισσότερα.

Πώς αλλάζεις μια πόλη προς το καλύτερο; Ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες;

Να αλλάξεις μια πόλη προς το καλύτερο είναι μεγάλη πρόκληση, με σημαντικό βαθμό δυσκολίας, ο οποίος αυξάνεται όταν η πόλη που καλείσαι να αλλάξεις είναι ήδη μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας. Η προσπάθειά μας οφείλει να επικεντρώνεται στις σύγχρονες υποδομές, στη διατήρηση, στην προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, στις στοχευμένες ενέργειες που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, την ασφάλεια των ανθρώπων και της περιουσίας τους και το κοινωνικό έργο της πόλης. Ισως ο σημαντικότερος παράγοντας που συμβάλλει στην αλλαγή της πόλης προς το καλύτερο είναι ο εκτενής και διαρκής διάλογος με τους κατοίκους της, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθέναν τις ανάγκες τους και τις πιθανές ελλείψεις της κάθε γειτονιάς.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης που θα αντιμετωπίσετε στη νέα θητεία;

Οπως έχουμε πει το έργο μας είναι πολυμέτωπο και σύνθετο. Ισως όμως οι μεγαλύτερες προκλήσεις είναι η αντιμετώπιση του τεράστιου κύματος επενδύσεων που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, τη λεγόμενη Αθηναϊκή Ριβιέρα, και η θωράκιση της πόλης απέναντι στις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ηδη, έχουμε λάβει σειρά μέτρων στην κατεύθυνση αυτή, ολοκληρώνουμε μέσα στους επόμενους μήνες το τοπικό πολεοδομικό σχέδιο που θα προστατέψει την πόλη από άναρχη δόμηση και μεγάλους όγκους, έχουμε θεσπίσει σειρά κανονιστικών διατάξεων, που αφορούν τη λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης και τον θόρυβο, και παράλληλα, έπειτα από πολλούς αγώνες, έχουμε πάρει τη διαχείριση του μεγαλύτερου μέρους του παραλιακού μας μετώπου, που σημαίνει πως για πρώτη φορά ο δήμος ελέγχει πλήρως στις παραλίες μας τις χρήσεις, τα ωράρια λειτουργίας και το είδος δραστηριοτήτων στο παραλιακό μας μέτωπο. Οφείλουμε με αυστηρούς κανόνες να υποστηρίζουμε την πάγια θέση μας πως είμαστε θετικοί στις επενδύσεις και την ανάπτυξη όσο αυτές δεν υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την υψηλή ποιότητα ζωής των κατοίκων μας.

Η κυβέρνηση βοηθάει τους δήμους ή έχετε παράπονα;

Συνήθως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Η κυβέρνηση δημιουργεί στους δήμους σειρά εμποδίων, σε όλα τα επίπεδα, με την ασάφεια των αρμοδιοτήτων που υπάρχει σε όλους τους τομείς, δεν έχει γίνει κανένα ουσιαστικό βήμα για την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών ακόμα και για την επίλυση των απλούστερων ζητημάτων και δεν διαθέτει πόρους για να μπορέσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντεπεξέλθει στην αποστολή της. Την ίδια ώρα, όμως, σε κάθε «στραβή», στις πυρκαγιές, στις πλημμύρες, στους καύσωνες και πολλά ακόμα, οι δήμαρχοι που έχουν ελάχιστες δυνατότητες αντιμετώπισης των φαινομένων γίνονται με κάθε επισημότητα από κυβερνητικά χείλη ο «σάκος του μποξ» και συνήθως φταίνε για όλα.

Ολες αυτές οι φυσικές καταστροφές που συνέβησαν πρόσφατα στη χώρα μας αναδεικνύουν μία συζήτηση, εάν οι δήμαρχοι κάνουν μόνο έργα βιτρίνας. Τα έργα βιτρίνας δίνουν τη νίκη τελικά;

Σε καμία περίπτωση. Οι ίδιοι που ισχυρίζονται πως τα έργα «βιτρίνας» δίνουν τη νίκη υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Τη νίκη στις εκλογές τη δίνουν η συνέπεια, η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία της διοίκησης να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης και να εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων και τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Εσείς έχετε θωρακίσει με έργα ουσίας τον Δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης;

Εχουμε κάνει σημαντικές επενδύσεις σε έργα και δράσεις για τη θωράκιση της πόλης μας. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης διαθέτει σήμερα εναέρια παρακολούθηση, τεχνολογικά μέσα, οχήματα και μόνιμο προσωπικό που ξεπερνούν κατά πολύ τα προσδοκώμενα επίπεδα ενός δήμου και η μεθοδολογία μας εξετάζεται από τους περισσότερους φορείς πολιτικής προστασίας της χώρας, προκειμένου να καθιερωθεί σε ευρύτερο επίπεδο. Παράλληλα, έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης με υδραυλικά έργα, όπου δεν υπήρχαν. Παραμένουν σε εκκρεμότητα η κατασκευή του ρέματος στην περιοχή Κόρμπι στη Βάρη, η οποία πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία, και η διάνοιξη των ρεμάτων στο Πανόραμα της Βούλας, για τα οποία έχουν αρχίσει οι απαιτούμενες διαδικασίες. Η θωράκιση της πόλης για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων, που παρουσιάζονται πλέον συχνότερα και με μεγαλύτερη ένταση, αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ίσως θέλει ρετούς, έπειτα από όλα αυτά τα γεγονότα του καλοκαιριού;

Το λεγόμενο «blame game» και η αλλαγή προσώπων δεν πρόκειται να λύσουν κάτι. Στην αεροπορία, έπειτα από κάθε ατύχημα, γίνεται εκτενής έρευνα για τα αίτια που το προκάλεσαν, όχι για την απόδοση ευθυνών, αλλά για τη συγγραφή των εγχειριδίων για τη σωστή αντιμετώπιση. Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να αναζητηθούν οι δομικές βελτιώσεις στη λειτουργία των υπηρεσιών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση αντίστοιχων γεγονότων και όχι η πρόσκαιρη επικοινωνιακή «θεραπεία» με την καθαίρεση προσώπων. Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως, αν προκύψουν ευθύνες σε πρόσωπα, δεν πρέπει να αποδοθούν.

Η οικογένειά σας πώς σας βοηθάει στον προεκλογικό αγώνα;

Η σύζυγός μου και τα τρία μου παιδιά αποτελούν τα βασικά μου στηρίγματα σε όλη μου τη διαδρομή στα κοινά. Πιστεύουν στο έργο που επιτελούμε και κατανοούν τη σημαντικότητά του, παρά το γεγονός ότι μας στερεί τη δυνατότητα να περνάμε μαζί όσο χρόνο θα θέλαμε. Φέτος η μεγάλη μου κόρη, η Αθηνά, αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της διαδρομή στα κοινά, με τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στην Ανατολική Αττική. Οπως στήριξε εμένα η οικογένειά μας σε όλα μου τα βήματα, σήμερα είμαστε δίπλα στην Αθηνά και τη βοηθάμε να κάνει τη δική της, αυτόνομη πορεία.

Σας λείπουν οι πτήσεις;

Η αεροπορία αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Το γεγονός ότι δεν έχω τη δυνατότητα να πετάω όσο θα ήθελα μου δημιουργεί ένα μεγάλο κενό. Παρά το γεγονός πως, πράγματι, μου λείπουν οι πτήσεις, δεν έχω μετανιώσει ποτέ για την επιλογή μου να θέσω σε απόλυτη προτεραιότητα την προσφορά μου στην πόλη και την ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Οι δημότες λένε τα παράπονά τους στον δήμαρχο. Ο δήμαρχος τα δικά του σε ποιον τα λέει;

Για τον δήμαρχο τα παράπονα ίσως αποτελούν πολυτέλεια. Ως αποδέκτες των παραπόνων, οφείλουμε το αντανακλαστικό μας να είναι να δίνουμε λύσεις σε αυτά και να τα αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά. Κατά συνέπεια, θα έλεγα πως και ο δήμαρχος στον δήμαρχο λέει τα παράπονά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σίμος Ρούσσος: Έχει γίνει έργο στα εννέα χρόνια της θητείας μας

Το έργο στην πόλη που έγινε τα εννέα χρόνια της δημαρχίας του είναι ο λόγος για τον οποίο διεκδικεί μια νέα θητεία. Αυτό τονίζει...

Νίνα Βλάχου: Η «σιδηρά κυρία» της Αυτοδιοίκησης

Η νυν αντιδήμαρχος Κοινωνικού Σχεδιασμού και Τουρισμού Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης Νίνα Βλάχου κατεβαίνει εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του...

Κώστας Ασκούνης: «Οι δημότες της Καλλιθέας πρέπει να πουν “ως εδώ”»

Τη βεβαιότητά του ότι στις 8 Οκτωβρίου ο λαός της Καλλιθέας θα πει «ως εδώ» στη διοίκηση Κάρναβου εκφράζει σε συνέντευξή του στη «δημοκρατία»...

Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Η πόλη πλέον έχει ατζέντα»

«Η πόλη πλέον έχει ατζέντα, έχει λίστα έργων που υλοποιήθηκαν ή και υλοποιούνται, έχει λίστα έργων που σχεδιάζονται» λέει σήμερα στην «Espresso» ο δήμαρχος...

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Δήμαρχος για το Γκίνες

«Στην Αυτοδιοίκηση δεν είσαι ό,τι λες, αλλά ό,τι κάνεις» λέει σήμερα στην «Espresso» ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη και πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων...

Χριστίνα Κεφαλογιάννη: Στην Αττική με όνομα βαρύ σαν ιστορία

«Η σωστή στόχευση, το ενδιαφέρον για το κοινό καλό και η διάθεση για δουλειά μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή των πολιτών» λέει...

Κάρολιν Μαλόνεϊ: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα έχουν κλαπεί και πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα»

Η πρώην γερουσιαστής Κάρολιν Μαλόνεϊ μιλάει ανοικτά για «Μάρμαρα που έχουν κλαπεί» και σήμερα βρίσκονται παράνομα στο Βρετανικό Μουσείο

Στις επάλξεις για την Αττική η Αλεξάνδρα Πάλλη

«Η Αττική χρειάζεται να αλλάξει και η βελτίωση των υποδομών είναι ζωτική προτεραιότητα» λέει μιλώντας σήμερα στην «Espresso» η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος του Κεντρικού...

Απόστολος Τζιτζικώστας: Με το βλέμμα στη Μακεδονία τού 2030!

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος, μιλά για τα επιτεύγματα και τους νέους στόχους

Ιωάννης Λύρας: Ο Έλληνας Nip/tuck στη μάχη για την Αττική

Θέλοντας το καλύτερο για τον τόπο του και την Αθήνα του, ο Dr Ιωάννης Λύρας, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκε να περάσει και στο αυτοδιοικητικό...

Η Αθηνά Κουιμτσίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Μακεδονία Μπροστά»

Δυναμική, δίνοντας το «παρών» και μάλιστα στην πρώτη γραμμή σε συγκεντρώσεις πολιτών που αφορούν κοινωνικά ζητήματα (από τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία έως τις...

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: «Ο Φώσκολος δημιουργούσε πρωταγωνιστές χωρίς αντάλλαγμα»

Εχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές και σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, με πιο γνωστή τη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, όπου άφησε το στίγμα της...

Γιώργος Παπανικολάου: «Έχουμε αγάπη και άσβεστο μεράκι για την πόλη μας»

«Με λογισμό και με όνειρο» επιθυμεί να συνεχίσει την πετυχημένη θητεία του στον Δήμο Γλυφάδας ο δήμαρχός της Γιώργος Παπανικολάου.Απο τη Βίβιαν ΜπενέκουΤο...

Μιχάλης Μητρούσης: «Στη ζωή και στην τέχνη μετρά το αποτέλεσμα»

Το «ENJOY» της «κυριακάτικης δημοκρατίας» μίλησε με τον σημαντικό κωμικό ηθοποιό Μιχάλη Μητρούση για τις τέχνες, την αγάπη, τη ζωή, τον φθόνο, τον πολιτισμό...

Ελένη Παπαδοπούλου: «Τεράστια κομμάτια της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε φαβέλες»

Οι Αθηναίοι παίρνουν την πόλη στα χέρια τους, με μπροστάρισσα την Ελένη Παπαδοπούλου. Η νεαρή Αθηναία, που ζει στην καρδιά της «δύσκολης πόλης», στην...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο πρωτοσέλιδο των New York Times η αποκάλυψη-«βόμβα» για τον Άδωνι και τα δωράκια από τη Huawei!

Σε περίοπτη θέση η υπόθεση δωροληψίας με «κορυφαίο Έλληνα υπουργό»

Βρήκαν νεκρό τον 25χρονο που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη

Τραγική ήταν η κατάληξη στις έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου Βαγγέλη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Κυψέλη πριν από μια...

Φρικτός θάνατος σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Γυναίκα καθάριζε την μηχανή του κιμά και διαμελίστηκε

Συγκλονίζει το δυστύχημα σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι, όπου μια εργαζόμενη βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μηχανή του κιμά την διαμέλισε. Η άτυχη γυναίκα το...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήκωσε το φέρετρο της μητέρας του Ουρανίας μαζί με τον αδερφό του

Σήμερα το πρωί, έφθασε στη Σκιάθο, στο νησί της καταγωγής της, η σορός της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ουρανίας Σουλτάνη, η οποία έφυγε από...

Η ρουκέτα Μεϊμαράκη κατά Κυριάκου

Η αιφνίδια επανεμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν είναι καθόλου τυχαία. Η επιλογή του μάλιστα να αναρτήσει κοινό άρθρο κατά τις μετανάστευσης παρέα με τον...

Πρόστιμο 60.000 ευρώ στην εισπρακτική εταιρεία DoValue Greece – Έστειλε εξώδικο για οφειλή που είχε ρυθμιστεί

Πρόστιμο 60.000 ευρώ επιβλήθηκε στην εταιρεία είσπραξης DoValue Greece για επαναλαμβανόμενες οχλήσεις σε οφειλέτη μολονότι η οφειλή του είχε ρυθμιστεί με δικαστική απόφαση.Όπως αναφέρει...
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ