Οδηγός αγοράς: Smartphones της μεσαίας κατηγορίας που αξίζει να δείτε (video)

Must Read

Η «μεσαία» κατηγορία smartphones πλέον πλησιάζει περισσότερο σε επιδόσεις και δυνατότητες τις παραδοσιακά πολύ ακριβές ναυαρχίδες των εταιριών κρατώντας όμως το κόστος τους σε πιο λογικά επίπεδα. Με δεδομένο ότι οδεύουμε προς την Black Friday και γενικότερα προς μια περίοδο εκπτώσεων και προσφορών ας δούμε μερικές από τις πιο αξιόλογες συσκευές της μεσαίας προς πάνω κατηγορίας που αξίζει να τις έχετε στο μυαλό ας αν πρόκειται να αγοράσετε καινούρια συσκευή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Από το πολύ value for money POCO F3 (sub brand της Xiaomi), στο εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ Xiaomi Mi 11 Lite 5G, στα φρέσκα και διαφορετικά Realme GT μέχρι το ανανεωμένο One Plus Nord 2 αλλά και το πολύ δυνατό πλέον Samsung A52s 5G η επιλογή σας δεν μπορεί να είναι λάθος. Ένα από αυτά όμως θα ξεχωρίσει αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This