«Έβρεξε» χρήματα στις ΗΠΑ! (video)

Must Read

Ένα παράξενο περιστατικό συνέβη σε μια κεντρική λεωφόρο της Τζόρτζια στις ΗΠΑ όταν η πόρτα ενός τεθωρακισμένου φορτηγού άνοιξε και αναρίθμητα χαρτονομίσματα άρχισαν να εκτοξεύονται στον δρόμο.

Αμέσως, οι οδηγοί, βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και έσπευσαν να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν. Ο Robert Parsons, αρχιφύλακας της περιοχής της Τζόρτζια, Dunwoody, εκτιμά ότι από το φορτηγό έπεσαν περίπου 175.000 δολάρια.

Θα τα δώσουν πίσω

Ωστόσο, οι οδηγοί δεν θα καταφέρουν να κρατήσουν τα χρήματα, καθώς ο αρχιφύλακας ζήτησε από τους οδηγούς να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν, καθώς όπως υποστήριξε ο ίδιος: «Για όσους δεν επιστρέψουν τα χρήματα, έχουμε βίντεο, έχουμε αριθμούς πινακίδων. Έχουμε στιγμιότυπα ανθρώπων στη λεωφόρο. Αυτό που ζητάμε από το κοινό είναι να επιστρέψει τα χρήματα. Μην μας αναγκάσετε να σας ψάξουμε, επειδή αν το κάνουμε αυτό, πιθανότατα θα σας απαγγελθούν κατηγορίες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This