Δείτε τον μεγαλύτερο θαυμαστή του Κυριάκου Μητσοτάκη – Άναψε λαμπάδα μέχρι το μπόι του (video)

Must Read

Ο Κώστας Αθανασάκη είναι λαχειοπώλης στα Τρίκαλα, γνωστός στην πόλη για την αγάπη που τρέφει στον πρωθυπουργό.  Μιλάει συνεχώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο είχε συναντήσει όταν ο τελευταίος είχε βρεθεί στα Τρίκαλα. Τότε του είχε πει να είναι λεβέντης σαν τον πατέρα του, ενώ εξομολογήθηκε πως ο πρωθυπουργός αγόρασε λαχεία και του έδωσε και πέντε ευρώ πουρμπουάρ. «Ήταν ο μόνος πρωθυπουργός που πήρε λαχεία, δεν ξέρω αν κέρδισε, αλλά κέρδισε την πρωθυπουργία με τη μία», είπε.

Ο συμπαθής λαχειοπώλης συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία που διενήργησε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών και αμέσως μετά πήγε να ανάψει μια λαμπάδα στο μπόι του πρωθυπουργού: «Δεν ξέρω αν πέτυχα στο ύψος, 1,70 την πήρα ελπίζω να κάνει», είπε ο Κώστας Αθανασάκης που εξήγησε και τους λόγους που αγαπάει τον Μητσοτάκη.

«Έκλεισε τα σύνορα και δεν φτάσανε οι προσφυγές εδώ στην πλατεία…», είπε, ενώ σαν δεύτερο λόγο που κάνει το τάμα ανέφερε «τον Άγιο Βησαριώνας που έβαλε το χέρι του και σταμάτησε ο κορωνοϊός».

Δείτε τι ανέφερε μιλώντας στο TV10.gr στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This