Η Grumpy Cat «έχασε» και τις… 7 ψυχές της! (video)

Η πιο διάσημη γάτα των social media δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας

Must Read

Η θρυλική Grumpy Cat, η απόλυτη τετράποδη star των social media, έφυγε από τη ζωή στα 7 της χρόνια.

Το μόνιμο «κατσούφικο» όσο και «βαριεστημένο» ύφος της υπήρξε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πράγματα του internet από την πρώτη κιόλας στιγμή που «εισέβαλε» αναπάντεχα στις ζωές μας (τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν ο αδερφός της ιδιοκτήτριάς της ανέβασε μια φωτό της στο Reddit), καθιστώντας την πρωταγωνίστρια αμέτρητων memes και viral videos.

Όπως έγινε γνωστό, η Tardar Sauce, όπως είναι το κανονικό της όνομα (για φαντάσου!), πέθανε από επιπλοκές κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Οι ιδιοκτήτες της, περίλυποι (τόσα χρήματα έχουν βγάλει χάρη σε εκείνη), ανέβασαν στο Instagram την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Παρά τη φροντίδα από κορυφαίους επαγγελματίες και την οικογένειά της που την αγαπούσε πολύ, η Grumpy είχε επιπλοκές από μια πρόσφατη μόλυνση του ουροποιητικού συστήματος τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Έφυγε από τη ζωή ήρεμη, το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου, στο σπίτι της, στα χέρια της μαμάς της, Τάμπαθα. Πέρα από το ότι ήταν το μωρό μας και λατρεμένο μέλος της οικογένειας, η Grumpy Cat βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο κάνοντας τους να χαμογελούν – ακόμη και σε δύσκολους καιρούς. Το πνεύμα της θα συνεχίσει να ζει μέσω των φίλων της σε όλο τον κόσμο. Η οικογένεια της Grumpy – Τάμπαθα, Μπράιαν και Κρίσταλ». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This