Viral βίντεο με UFO πάνω από την Ουάσινγκτον

Must Read

Οι «κυνηγοί UFO» ξετρελάθηκαν τον περασμένο μήνα όταν ένα UFO με σχήμα φιδιού εμφανίστηκε στον ουρανό της ερήμου Μοχάβι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ενώ μερικές εβδομάδες αργότερα παρόμοιο Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο καταγράφηκε πάνω από το Κολοράντο.

Τώρα, οι συνωμοσιολόγοι που πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, βρήκαν άλλη μια αφορμή για νέες συζητήσεις, μετά από την πρόσφατη απαθανάτιση τρίτου UFO, αυτή τη φορά στην Ουάσινγκτον.

Πιθανό δεύτερο UFO

Σχετικό βίντεο που σύμφωνα με την Daily Star αναρτήθηκε στο κανάλι του YouTube, το οποίο ειδικεύεται σε θεωρίες συνωμοσίας thirdphaseofmoon και έγινε γρήγορα viral, δείχνει ένα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα φιδιού.

Μάλιστα κάποια στιγμή φαίνεται σαν να πραγματοποιείται έκρηξη στο πίσω μέρος του, η οποία του δίνει ώθηση προς τα εμπρός. Η γυναίκα που κατέγραψε το βίντεο και συστήνεται ως “Athena”, υποστηρίζει ότι δίπλα από το κυλινδρικό UFO που κινούνταν σαν φίδι, εντόπισε και δεύτερο UFO.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This