Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Η δασκάλα που έκανε τη χρήση μάσκας να φαίνεται άνετη διαδικασία (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

H μάσκα αποτελεί πλέον το απαραίτητο αξεσουάρ για όλους μας και είναι απαραίτητη η χρήση της για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πολλοί είναι αυτοί που δυσφορούν με την επιβολή αυτού του μέτρου, η δασκάλα Αντζι Μάντεν όμως, δείχνει πως η χρήση της μπορεί να γίνει άνετη με ένα μόνο αντικείμενο.

Μέσα από το βίντεο που έχει αναρτήσει, εξηγεί πως αγόρασε ένα μικρό προϊόν με κενά, από το Amazon, στο οποίο μπορεί να σταθεί οποιαδήποτε μάσκα, καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα ενώ παράλληλα την κρατά μακριά από το πρόσωπο.

«Παρήγγειλα το πιο ωραίο πράγμα στο Amazon σε όλους τους δασκάλους φίλους μου. Το κολλάτε στο πρόσωπό σας και φοράτε τη μάσκα σας, και όταν το φοράτε κρατά τη μάσκα σας μακριά από το πρόσωπό σας. Έτσι, μπορείτε να με ακούσετε καθαρά, δεν αναπνέω στη μάσκα μου και αυτή δεν κινείται από το πρόσωπό μου. Τη φορούσα όλη την ημέρα. Δεν είχα προβλήματα. Φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά είναι καταπληκτικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ