Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Έτσι θα ήταν οι ηθοποιοί του 60 αν χρησιμοποιούσαν photoshop και υαλουρανικό (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί πως σε όλο και περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις έχουν υποβληθεί οι γυναίκες με σκοπό να αισθάνονται πιο όμορφα με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Μήπως όμως έχουν χάσει λίγο το μέτρο και πλέον δεν μοιάζουν με το πρόσωπο που ήταν πριν μπουν σε αυτήν τη διαδικασία; Μήπως τελικά τα φίλτρα και τα photoshops είναι μία ψευδαίσθηση και η φυσική ομορφιά είναι αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα;

Την απάντηση την δίνουν οι ίδιες οι διάσημες από τη δεκαετία του 60. Συγκεκριμένα πέντε από τις πιο όμορφες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Τζένη Καρέζη, η Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη και η Σπεράντζα Βρανά, με την βοήθεια της τεχνολογίας μας δείχνουν πως θα φαινόντουσαν αν χρησιμοποιούσαν φίλτρα και υαλουρανικό.

Την ωραία αυτή ιδέα, την είχε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Πρωινό», Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά με το photoshop των συγκεκριμένων σταρ του σινεμά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ