Το πανό με σύνθημα υπέρ της κατάληψης που έγινε viral

Must Read

Ένα από τα μείζων θέματα που απασχολούν την χώρα μας έντονα αυτή την περίοδο, είναι τα σχολεία τα οποία τελούν υπό κατάληψη.

Οι μαθητές στην προσπάθειά τους να ακουστούν τα αιτήματά τους, που αφορούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού  αλλά και γενικότερα την κατάσταση στην παιδεία και τη χώρα αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να κλείσουν τα σχολεία μέχρι να δουν «φως στο τούνελ».

Συνήθως οι μαθητές για να στηρίξουν αυτή τους την ενέργεια γράφουν τα αιτήματά τους αλλά και συνθήματα σε πανό τα οποία στη συνέχεια τα κρεμάνε σε κάποιο εμφανές σημείο του σχολείου.

Κάποιοι μαθητές όμως εμπνεύστηκαν από την αγαπημένη τους ομάδα, τον ΠΑΟΚ και έγραψαν ένα χιουμοριστικό σύνθημα με αποτέλεσμα να κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This