Της έκανε πρόταση και εκείνη τον έριξε μέσα στη λίμνη (video)

Must Read

Μία πρόταση γάμου μπορεί για κάποιους να είναι μία αγχώδης διαδικασία καθώς θα θέλουν να γίνει όσο πιο όμορφά και σωστά γίνεται, σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα.

Η δημιουργία του τέλειου σκηνικού για μία πρόταση γάμου μπορεί να φαντάζει δύσκολη ειδικά όταν πρόκειται να γίνει σε δύο διαφορετικά σκάφη, όπου στο ένα σκάφος θα βρίσκεται ο άντρας που θα κάνει την πρόταση και άλλο η γυναίκα που θα τη δεχτεί.

Μια τέτοιου είδους πρόταση γάμου έκανε το γύρω του διαδικτύου για λάθος λόγους, καθώς κατέληξε σε φιάσκο αφού ο γαμπρός έπεσε μέσα στη λίμνη.

Συγκεκριμένα η γυναίκα την ώρα που της πρόσφερε ο σύντροφος της το δαχτυλίδι έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να τον ρίξει μέσα στη λίμνη κατά λάθος. Τουλάχιστον πρόλαβε να του δώσει θετική απάντηση

https://www.youtube.com/watch?v=9v3OOhGc3RI&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This