Όταν ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ λαχταρούσε να φάει junk food

Must Read

Καθώς ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ περπατούσε στους δρόμους του Λονδίνου βρέθηκε στο δρόμο του η γνωστή αλυσίδα fast food KFC, η οποία φημίζεται για τις φτερούγες της.

O 38χρονος Πρίγκιπας είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής, ωστόσο φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εικόνα του συγκεκριμένου junk food, αποδεικνύοντας πως παραμένει ένας «κοινός θνητός».

Ο φωτογράφοι αποθανάτισαν τη στιγμή που ο Δούκας του Cambridge πλησίασε τη βιτρίνα της γνωστής αλυσίδας fast food και την κοιτούσε με «λαχτάρα».

Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως viral και ανέβηκε στο λογαριασμό Twitter της KFC με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να γίνεται άθελα του ο καλύτερος brand ambassador.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This