Βρε Τσίπρα sorry: Η Κοκκίνου «τραγουδάει» για τον Αλέξη (video)

Must Read

Ένα μικρό χαμό έχει προκαλέσει στα social media ένα τραγούδι που παραπέμπει στο «Μωρό μου sorry», της Έλλης Κοκκίνου και σατιρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο στιχουργός τα… χώνει καταρχάς στον πρώην πρωθυπουργό για τις συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με άλλοτε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια καυτηριάζει τις πολιτικές και τα ψέματα του Τσίπρα στα χρόνια που κυβέρνησε:

«Αλέξη μου, Τσιπράκο μου, ηγέτη του γλυκού νερού θα είμαι ειλικρινής απέναντί σου, αριστερά, πρώτη φορά μακάρι να γινότανε αλλά δεν ήταν τέτοια η πρόθεσή σου. Μας φλόμωσες στα ψέματα, νεοφιλελές κατάντησες γι’ αυτό άρχισε να ψάχνεις ψήφο άλλη…» Sorry, sorry,sorry δε γίνομαι πασόκος με το ζόρι..». Με αυτούς τους στίχους ξεκινάει το τραγούδι που έχει γίνει viral στο you tube.

Το video είναι… ντυμένο οπτικά με στιγμές του Αλέξη από τη θητεία του ως πρωθυπουργός και ολοκληρώνεται με τον Τσίπρα να δένει τη γραβάτα του…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This