Ο σκύλος που «μεταλλάχτηκε» σε… πρόβατο

Must Read

Ένας σκύλος άλλαξε μορφή και τώρα μοιάζει με… πρόβατο. Ο λόγος για το αξιαγάπητο poodle από την Ιαπωνία, το οποίο λόγω του κουρέματός του μοιάζει περισσότερο με πρόβατο παρά με σκύλο.

Η 42χρονη ιδιοκτήτριά του Γιορίκο Χαματσίγιο, εξομολογήθηκε πως καλλωπίζει τον Γκόμα, όπου είναι το όνομα του σκύλου, δύο ώρες την ημέρα και πως ο λόγος που χρειάστηκε να κουρέψει έτσι τον σκύλο της, δεν ήταν για λόγους αισθητικούς, αλλά για να σταματήσει να κάνει επώδυνους κόμπους στο τρίχωμά του.

«Είχε πρόβλημα με το γλείψιμο των πατουσών του. Ήθελε να τις έχει πάντα καθαρές, αλλά το σάλιο έκανε το τρίχωμα στα πόδια να μπερδεύεται, με αποτέλεσμα να είναι πολύ οδυνηρή η προσπάθεια να το ξεμπερδέψει κανείς. Γι’ αυτό και αποφάσισα να την κουρέψω σαν πρόβατο», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο φαίνεται αξιολάτρευτος με αυτό το ασυνήθιστο κούρεμα και ο ίδιος φαίνεται να το απολαμβάνει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This