Αγελάδα «φοιτήτρια» πανεπιστημίου (video)

Must Read

Να αποκτήσει… ανώτερη μόρφωση φαίνεται ότι θέλησε μια αγελάδα στην Ινδία, η οποία, όχι μόνο μπήκε στο εσωτερικό πανεπιστημιακού κτιρίου, αλλά εισήλθε και σε αίθουσα όπου καθηγητής παρέδιδε μάθημα.

Μάλιστα, ανέβηκε και τα σκαλιά του αμφιθεάτρου, σαν να ήθελε να πάρει… θέση μαθητή. Το περιστατικό συνέβη στο Ινδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Βομβάης και γρήγορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Αν και κανείς δεν μπορούσε να την πειράξει, καθώς στην Ινδία οι αγελάδες θεωρούνται ιερά ζώα, ο καθηγητής προσπάθησε να την απωθήσει για να βγει από την αίθουσα, ενώ περνούσε από μπροστά του.

Η «αδέσποτη» αγελάδα, όμως, διόλου δεν πτοήθηκε και ανέβηκε σαν… κυρία τα σκαλιά του αμφιθεάτρου, με τους μαθητές να σπεύδουν να απομακρυνθούν για να μην την ενοχλήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This