Αυτό θα πει γκαντεμιά! Ξόδεψε 48 εκατ. για να χτίσει το σπίτι των ονείρων του και αναγκάζεται να το γκρεμίσει

Έχτισε την έπαυλή του χωρία να έχει πάρει άδεια!

Must Read

«Το πρωί χτιζόταν το βράδυ γκρεμιζόταν» αυτό ισχύει για την έπαυλη του μεγιστάνα Πάτρικ Ντιτέρ ο οποίος ξόδεψε 48 εκατομμύρια λίρες για να χτίσει ένα «παλάτι» στον λόφο πάνω από τη Γαλλική Ριβιέρα, η οποία όμως πρόκειται να κατεδαφιστεί σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Ο εφοπλιστής Ντιτέρ αποφάσισε να χτίσει την έπαυλη του σε ιταλικό στυλ 32.000 τετραγωνικών ποδιών, χωρίς όμως πρώτα να λάβει άδεια.

Έτσι μετά από 15 χρόνια νομικής μάχης με τους γείτονες του αποφασίστηκε ότι μέσα σε 18 μήνες το σπίτι, το οποίο διαθέτει το οποίο διαθέτει 18 υπνοδωμάτια, δύο ελικοδρόμια, μία πισίνα, κελάρι με αίθουσα γευσιγνωσίας κρασιού, ένα καμπαναριό, μία ρωμαϊκή κιονοστοιχία, τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, τζάκια εκατοντάδων αιώνων και έναν πορτοκαλεώνα, θα πρέπει να γκρεμιστεί, ειδάλλως θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 600 δολ. ημερησίως. Εκτός από την απόφασή του, το δικαστήριο εξέδωσε επίσης πρόστιμα στον Ντιτέρ συνολικού ύψους 550.000 δολαρίων.

Ωστόσο ο Ντιτέρ σκοπεύει να το φτάσεις στα άκρα κάνοντας υπαινιγμούς ότι θα φτάσει μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να μπορέσει να κρατήσει το αρχοντικό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This