Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Έφηβοι την… πέφτουν σε ψαρά για να σώσουν ένα σαλάχι! (video)

Ένας ψαράς είχε πιάσει ένα σαλάχι και το είχε σύρει σε ακτή παραλίας της Φλόριντα, όταν, ξαφνικά βρέθηκε περιτριγυρισμένος από δεκάδες εφήβους, οι οποίοι του ζήτησαν να το… αφήσει ελεύθερο!

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει γίνει viral, ο ψαράς αρνείται πεισματικά και τότε ένας νεαρός τον… μπουγελώνει, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι προσπαθούν να τραβήξουν το σελάχι μακριά του, για να το αφήσουν ελεύθερο πίσω στη θάλασσα.

Ο ψαράς, όμως, επανέρχεται δριμύτερος, σέρνοντας με τριχιά το σαλάχι. Οι έφηβοι επιμένουν, και, αρπάζοντάς του την τριχιά, ορμούν στη θάλασσα, προσπαθώντας να το τραβήξουν προς το μέρος τους και να του σώσουν τη ζωή.

Στο σημείο εκείνο, άντρες από το προσωπικό ασφαλείας της ακτής εμφανίζονται και αρχίζουν να απομακρύνουν τους έφηβους από τον ψαρά, τονίζοντάς τους ότι το ψάρεμα σαλαχιού είναι νόμιμο, ενώ, αντιθέτως, η παρεμπόδιση του ψαρά είναι παράνομη!

Το βίντεο ολοκληρώνεται με τους εφήβους, περίλυπους, να παρατηρούν από μακριά τον ψαρά να… «ψαρεύει» θριαμβευτής το θήραμά του.

Teen stand-off against fisherman over stingrays life

These people did everything to protect this poor creature ?Via ViralHog

Gepostet von Daily Mail am Dienstag, 13. August 2019

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ