Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Δεν υπάρχει αυτό! Ρόδα… εξαφάνισε άνδρα που έπινε αμέριμνος το ποτό του (video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει συγκλονιστικό βίντεο που απαθανατίζει την στιγμή που νεαρός με πατερίτσες ήρθε απρόσμενα αντιμέτωπος με τον θάνατο, αλλά από ότι φαίνεται μέσα στην απίστευτη γκαντεμιά του είχε… άγιο.

Ο άντρας καθόταν σε πλαστική καρέκλα στο πεζοδρόμιο έξω από μπαρ σε πόλη της Βραζιλίας, πίνοντας ανέμελος το ποτό του. Σε μικρή απόσταση από εκείνον ένα αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα υπέστην και έχασε τον έναν του τροχό.

Πόσες πιθανότητες υπήρχαν η ρόδα να καβαλήσει το πεζοδρόμιο, να συνεχίσει να κινείται σε ευθεία πορεία και να πέσει πάνω στον νεαρό με τα κινητικά προβλήματα; Κι όμως, μέσα στην… γκαντεμιά του άντρα αυτό συνέβη και όπως φαίνεται από το βίντεο, η ρόδα τον χτυπάει με τόση δύναμη που τον παρασύρει αστραπιαία, εξαφανίζοντάς τον από το πλάνο. Χρειάστηκε να τεθεί η λήψη σε αργή κίνηση για να γίνει – με δυσκολία – εμφανές αυτό που συνέβη.

Για καλή του τύχη, μέσα στην απίστευτη ατυχία του ο νεαρός φαίνεται ότι είχε… άγιο, καθώς επέζησε με μερικά μόνο τραύματα στο κεφάλι, από τα οποία ήδη αναρρώνει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ