Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδυόταν τον Ιάπωνα τουρίστα σε διαφήμιση του Δήμου Πατρέων (video)

Έχει ταλέντο στην υποκριτική!

Must Read

Ο Σωτήρης Κοντιζάς εκτός από το ταλέντο που έχει στην μαγειρική, είχε κρυμμένο ακόμη ένα ταλέντο, αυτό της υποκριτικής.

Ο κριτής του MasterChef πριν γίνει ο διάσημος μάγειρας που όλοι γνωρίζουμε, είχε πρωταγωνιστήσει σε σποτ του Δήμου Πατρέων για το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Συγκεκριμένα υποδυόταν έναν Ιάπωνα τουρίστα, ο οποίος έχασε το πλοίο της γραμμής διότι μία κυρία είχε διπλοπαρκάρει.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του σκηνοθέτη Σπύρου Ματθαιόπουλου στο Facebook, όπου ανάρτησε την συγκεκριμένη διαφήμιση εξιστορώντας το παρασκήνιο γύρω από την συνεργασία τους.

«Να έχεις σκηνοθετήσει τον Κοντιζά και να μην το ξέρεις… Και τον έβλεπα φέτος στο παιχνίδι και έλεγα, βρε κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει …και θυμήθηκα: Καμπάνια Δ. Πατρέων από το 2007 (ή το 8;). Εν τω μεταξύ, ανάθεμα κι αν ήξερα τι έλεγαν στα γιαπωνέζικα, γιατί στην αρχή έλεγαν και δικά τους εκτός κειμένου και στη φούρια δεν είχα κρατήσει σημειώσεις, και τους υπότιτλους, τους είχα βάλει με μαντεψιές.

Για την ιστορία, ψάχνοντας γιαπωνέζους για το κάστινγκ, ένας φίλος παραγωγός, μου είχε συστήσει τη Γιουκίκο Κροντηρά ηθοποιό-κάρακτερ εκείνη την εποχή, η οποία, τότε, τελείως συμπτωματικά, ήταν στην Πάτρα και όταν της είπα ότι θέλουμε και έναν άντρα, μας έφερε από Αθήνα το Σωτήρη.

Μου είχε κάνει εντύπωση το όνομα: Γιαπωνέζος και Σωτήρης; Αλλά μας έσωσε όντως. Ψηλό παιδί, βλοσυρός και ψαρωτικός.

Ερμηνευτικά δε, εξαιρετικά ακριβής και συνεπής, μπήκε στο χαρακτήρα κατευθείαν. Σε τρία ταίηκ είχαμε τελειώσει. Αυτό που λέμε, το ‘χει. Και οι δύο γιαπωνέζοι μας δηλαδή. -Για τους άλλους ερμηνευτές δεν θα πω κάτι, γιατί εδώ στην Πάτρα τους γνωρίζετε πολύ καλά… Παραγωγή Elevator τότε, και View. Κάμερα ο Christos Πρέπει μάλλον να βρούμε τα αμοντάριστα…

Για το μακρύ “Χειμώνα Μάστερσεφ” και μία διετία ολόκληρη που δείχνει -αμήν- να τελειώνει, στο επόμενο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This