Απίστευτες εικόνες στο κέντρο! Πιάστηκαν στα χέρια και ο παππούς απάντησε με… μπουνιά (video)

Must Read

Tον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που καταγράφει έναν… κινηματογραφικό καβγά, πιθανότατα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί από χρήστη του Facebook, ένας μεσήλικας και ένας ηλικιωμένος πιάνονται στα χέρια. Οι λόγοι είναι άγνωστοι ωστόσο είναι γεγονός ότι ο παρατεταμένος εγκλεισμός έχει προκαλέσει στους πολίτες ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση και νεύρα.

Ωστόσο ο λόγος που το βίντεο έχει γίνει viral δεν είναι μόνο οι σκηνές που θυμίζουν αγώνα μποξ όσο ο ιδιαίτερος σατυρικός σχολιασμός του χρήστη που το ανέβασε.

«Άλλη μια ήρεμη μέρα ξεκινά σε γειτονιά του κέντρου, γεμάτη θετική ενέργεια και χαμόγελο. Δίνουμε βάση στο άψογο footwork και στη στάση σώματος του παππού, ο οποίος χορεύοντας σαν τον subzero, έχει ζυγίσει σωστά τον τύπο με τα γυαλιά και κερδίζει στα σημεία με το τελευταίο αριστερό ντιρέκτ καρφί στα γυαλιά ηλίου. O αριστερόχειρας δυναμίτης παππούς, παρέδωσε μπουνιδι ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ στο πρόσωπο του μαινόμενου επιτιθέμενου διοπτροφορου...» περιγράφει στην ανάρτησή του.

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση είναι εξίσου καυστικά:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This