Σάββατο 19/6/2021

Απίστευτες εικόνες στο κέντρο! Πιάστηκαν στα χέρια και ο παππούς απάντησε με… μπουνιά (video)

Tον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που καταγράφει έναν… κινηματογραφικό καβγά, πιθανότατα στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί από χρήστη του Facebook, ένας μεσήλικας και ένας ηλικιωμένος πιάνονται στα χέρια. Οι λόγοι είναι άγνωστοι ωστόσο είναι γεγονός ότι ο παρατεταμένος εγκλεισμός έχει προκαλέσει στους πολίτες ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση και νεύρα.

Ωστόσο ο λόγος που το βίντεο έχει γίνει viral δεν είναι μόνο οι σκηνές που θυμίζουν αγώνα μποξ όσο ο ιδιαίτερος σατυρικός σχολιασμός του χρήστη που το ανέβασε.

«Άλλη μια ήρεμη μέρα ξεκινά σε γειτονιά του κέντρου, γεμάτη θετική ενέργεια και χαμόγελο. Δίνουμε βάση στο άψογο footwork και στη στάση σώματος του παππού, ο οποίος χορεύοντας σαν τον subzero, έχει ζυγίσει σωστά τον τύπο με τα γυαλιά και κερδίζει στα σημεία με το τελευταίο αριστερό ντιρέκτ καρφί στα γυαλιά ηλίου. O αριστερόχειρας δυναμίτης παππούς, παρέδωσε μπουνιδι ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ στο πρόσωπο του μαινόμενου επιτιθέμενου διοπτροφορου...» περιγράφει στην ανάρτησή του.

Άλλη μια ήρεμη μέρα ξεκινά σε γειτονιά του κέντρου,γεμάτη θετική ενέργεια και χαμογελο…Δίνουμε βάση στο άψογο footwork και στη στάση σώματος του παππού,ο οποίος χορεύοντας σαν τον subzero, έχει ζυγίσει σωστά τον τύπο με τα γυαλιά και κερδίζει στα σημεία με το τελευταίο αριστερό ντιρέκτ καρφί στα γυαλιά ηλιου…O αριστερόχειρας δυναμίτης παππούς,παρέδωσε μπουνιδι ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ στο πρόσωπο του μαινόμενου επιτιθέμενου διοπτροφορου…

Posted by Marios Kourempis on Friday, June 11, 2021

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση είναι εξίσου καυστικά:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ