Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Η πιο απίθανη μεταφορά καναπέ στην ιστορία! (video)

Σταρ των social media έγιναν, άθελά τους, τέσσερις 16χρονοι από τη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίοι κατάφεραν να μεταφέρουν στο δικό τους χώρο έναν τεράστιο καναπέ, με τον πιο… πρωτότυπο τρόπο!

Οι Τζόρνταν Σίσονς, Νέιθαν Μάστερς, Ίθαν Μάρτιν και Άνταμ Πέιπερ από το Σκάνθορπ της Μεγάλης Βρετανίας, «φορτώθηκαν» τον καναπέ και αφού έκαναν πεντάλ με τα… ποδήλατά τους, τον μετέφεραν και μάλιστα με ασφάλεια για σχεδόν πέντε χιλιόμετρα!

Την προσπάθειά τους κατέγραψε σε βίντεο, ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος, ο 24χρονος Λέβι Μουρ. Μάλιστα, όταν το δημοσίευσε, το βίντεο έγινε γρήγορα viral κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μιλώντας στην Daily Mail, ο Μουρ περιέγραψε ότι είδε την παρέα των 16χρονων να κάνουν βόλτα με τα ποδήλατά τους και να σταματούν δίπλα από χώρο για σκουπίδια, όταν πρόσεξαν τον καναπέ.

Για να βεβαιωθούν ότι ο καναπές ήταν για πέταμα, χτύπησαν την πόρτα του διπλανού σπιτιού, και αφού πήραν καταφατική απάντηση, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν σε δικό τους χώρο για να κάθονται.

Δεν είχαν όμως μέσο μεταφοράς και ένας από την παρέα πρότεινε να μεταφέρουν τον καναπέ με τα ποδήλατά τους.

Οι υπόλοιποι ενθουσιάστηκαν με την ιδέα του και ευθύς αμέσως την έκαναν πράξη, με απόλυτη επιτυχία μάλιστα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ