Βάναυσο: Σκύλος καταρρέει καθώς τον σέρνουν με λουρί από… αυτοκίνητο! (video)

Must Read

Η ρωσική αστυνομία αναγκάστηκε να προχωρήσει στην κατάσχεση του σκύλου ενός σαδιστή Ρώσου, μετά την κυκλοφορία σοκαριστικού βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο τον δείχνει να τον σέρνει από το αυτοκίνητό του σε… κεντρικό δρόμο, ώσπου το ζώο καταρρέει από εξάντληση!

Οδηγός που ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, κατέγραψε με το κινητό του το απαράδεκτο σκηνικό, όπου βλέπουμε έναν σκύλο ράτσας Ποιμενικός Κεντρικής Ασίας, να παραπατάει κάθε λίγο και λιγάκι, καθώς το αφεντικό του τον σέρνει με λουρί που έχει δέσει στο αυτοκίνητό του.

Κάποια στιγμή ο σκύλος καταρρέει και ο άντρας που τραβούσε το βίντεο, βγαίνει από το αυτοκίνητό του για να τον βοηθήσει.

Το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο οδηγός που βοήθησε το άμοιρο τετράποδο, έπεσε στην αντίληψη της 41χρονης τραγουδίστριας Όλγκα Ορλόβα, η οποία, ούσα φανατική φιλόζωη, έσπευσε να το μοιραστεί με τους… 1.600.000 followers της!

Όλγκα Ορλόβα, η φιλόζωη τραγουδίστρια

Ο σάλος που ακολούθησε, ανάγκασε την αστυνομία να παρέμβει και να κατασχέσει το άτυχο ζώο, προκειμένου να τον μεταφέρει σε κέντρο φιλοξενίας κατοικίδιων ζώων, μετά την αποτυχία φιλοζωικών οργανώσεων να πείσουν το αφεντικό του σκύλου να τους τον παραδώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This