Φίνος Φιλμ: Ξεκαρδιστικό βίντεο για την παγκόσμια ημέρα κατά του αναλφαβητισμού (video)

Must Read

Παγκόσμια ημέρα κατά της εξάλειψης του αναλφαβητισμού σήμερα, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, και η Finos Film, όπως μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, ετοίμασε ένα ακόμη απολαυστικό βίντεο με ξεκαρδιστικά αποσπάσματα από πολυαγαπημένες ταινίες του «παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση, «τον καιρό που γυρίζονταν οι ταινίες του Φίνου, τα λεκτικά παραπτώματα ήταν πολύ συνηθισμένα ειδικά στην επαρχία. Έτσι, γεννήθηκαν μοναδικές ατάκες, που ερμήνευαν εξαίσια οι μεγάλοι μας ηθοποιοί. Και εννοείται, όσο πιο καλλιεργημένος ήταν ο ηθοποιός, τόσο καλύτερα έπαιζε τον αμόρφωτο…».

Η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη του αναλφαβητισμού καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της UNESCO στις 8 Σεπτεμβρίου του 1965 και αποτελεί ένα από τα πρωταρχικά καθήκοντα του διεθνούς οργανισμού, με βασικό στόχο όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This