Σάββατο 19/6/2021

Δάσκαλος βάζει τέλος στην αντιγραφή με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο!

Δάσκαλος στο Μεξικό βρήκε έναν ολότελα πρωτότυπο, όσο και αναπάντεχο τρόπο για να μην αντιγράφουν οι μαθητές του, ο ένας από τον άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Luis Juarez Texis, ο οποίος είναι και διευθυντής του σχολείου όπου συνέβη το απροσδόκητο περιστατικό, υποχρέωσε τους μαθητές, προτού ξεκινήσουν το διαγώνισμα, να φορέσουν όλοι τους… χαρτόκουτες στα κεφάλια τους, ώστε να μην μπορούν να κρυφοκοιτάξουν οι μεν τις κόλλες των δε!

Σχετική φωτογραφία από την τάξη, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις από αρκετούς χρήστες των social media, καθώς και από τους γονείς των μαθητών, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι με αυτό τον τρόπο τους εξευτέλισε.

«Αποκηρύσσουμε αυτές τις πράξεις εξευτελισμού, σωματικής, συναισθηματικής και ψυχολογικής βίας», αναφέρουν οι γονείς, που δήλωσαν «ανήσυχοι για την εκπαίδευση των παιδιών».

«Παρακαλούμε τις αρμόδιες Αρχές και τους θεσμούς να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα των νέων και να δράσουν άμεσα με την αποπομπή του Luis Juarez Texis. Ελπίζουμε οι πράξεις βίας αυτού του είδους να μην παραβλέπονται», σχολίασαν οι δυσαρεστημένοι γονείς.

Από την άλλη, δεν ήταν και λίγοι οι χρήστες του διαδικτύου που τον συνεχάρησαν για την ιδέα του, ενώ ο ίδιος ο δάσκαλος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε πως οι μαθητές του… συμφώνησαν με την ιδέα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ