Σάββατο 12/6/2021

Ψάρι-γίγας παίρνει εκδίκηση από… φιγουρατζή ψαρά! (video)

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και έγινε πολύ γρήγορα viral, μικρόσωμος ψαράς, γνωστός στο διαδίκτυο ως Monster Mike, πήρε τη λαχτάρα της ζωής του, όταν, στην προσπάθειά του να φωτογραφηθεί αγκαλιά με ένα γιγαντιαίο ψάρι που έπιασε στα ανοιχτά του λιμανιού Σεντ Λούτσι, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, το ψάρι αντέδρασε με τον… πλέον αναπάντεχο τρόπο!

Ο Monster Mike κόμπαζε ότι έκανε «την ψαριά της ζωής του», καθώς, με βάση τα λεγόμενά του, το συγκεκριμένο ψάρι ήταν το μεγαλύτερο που είχε πιάσει ποτέ του. Όταν όμως θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του, τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ πιο διαφορετικά απ’ ό,τι ήλπιζε.

Όταν δεν κατάφερε, λόγω όγκου, να το ανεβάσει στη βάρκα του, οι συνεργάτες του τού πρότειναν να βουτήξει στη θάλασσα, προκειμένου να φωτογραφηθεί με το ψάρι. Φόρεσε, λοιπόν, το σωσίβιό του, και, αφού πρώτα οπλίστηκε με θάρρος, καθώς δεν ξέρει κολύμπι, βούτηξε στο νερό.

Και εκεί που οι συνεργάτες του τον καθησύχαζαν πως όλα θα πάνε καλά, το ψάρι, με το που πήγε ο Monster Mike να το αγκαλιάσει για τις ανάγκες της φωτογράφησης, αποφάσισε να πάρει… εκδίκηση!

Το πώς, μπορείτε να το δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Fisherman gets attacked by giant sea beast

Full Time: Fish 1, Human 0 ??via ViralHog

Gepostet von Daily Mail am Mittwoch, 4. September 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ