Ποδοσφαιριστής του Άγιαξ ευχήθηκε «ταχεία ανάρρωση» στο δοκάρι που χτύπησε με τα… γεννητικά του όργανα! (video)

Μπρος στο... χιούμορ τι είναι ο πόνος!

Must Read

Παρά τη δυσάρεστη εμπειρία του, ο μεσοεπιθετικός του Άγιαξ Ντούσαν Τάντιτς, δεν έχασε διόλου το χιούμορ του, διασκεδάζοντας το γεγονός ότι, στην προσπάθειά του να σκοράρει, «έσπασε» τα… γεννητικά του όργανα πάνω στο δοκάρι της Ντόρτμουντ!

Με παροιμιώδη αυτοθυσία, ο Τάντιτς, στο 72′ της αναμέτρησης του Άγιαξ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 4η αγωνιστική του Champions League, έπεσε με φόρα πάνω στο δοκάρι, χτυπώντας στα ευαίσθητο σημείο, κάτι, που πάντως, δεν τον εμπόδισε από το να σκοράρει, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για λογαριασμό των Ολλανδών. Την επομένη ημέρα, ωστόσο, με ανάρτησή του στο Twitter έσπευσε να ευχηθεί στο… δοκάρι «ταχεία ανάρρωση»!

Βέβαια από τους μορφασμούς του, οι πάντες κατάλαβαν ότι πόνεσε πολύ. Κρίνοντας, πάντως, από τις αναρτήσεις του τις επόμενες ώρες στον επίσημο λογαριασμό του, ο Σέρβος το αντιμετώπισε κάνοντας πλακίτσα, καθώς, μεταξύ άλλων έγραψε «χρειάζονται @@ για να κερδίσεις στο Ντόρτμουντ».

Για την ιστορία, ο Άγιαξ όντως κέρδισε μέσα στο Ντόρτμουντ την τοπική Μπορούσια, και μάλιστα με σκορ 3-1. Χαλάλι, λοιπόν, ο… τράκος!

  • Δείτε το… επώδυνο ατύχημα του Τάντιτς:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This